Forest Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Miał ktoś do czynienia z zamiennikami oryginalnych zderzaków jak ten z aukcji: BMW E46 98-05 PRZEDNI ZDERZAK M3 M POWER SEDAN KOM (3980591562) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Mój przedni zderzak wymaga wymiany, zastanawiam się czy taki zamiennik byłby dobrą opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ja mam zamiennik i jest ok ,ładnie sie spasował ale jak wygląda z trwałoscią to nie wiem ,nigdzie jeszcze nie przypaprałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 z tymi zderzakami to jest tak, jak masz ori zahaczysz gdzieś, dociśniesz to nie pęknie, szybciej ślizgi połamiesz, a te podróbki , pękają jak w coś delikatnie uderzysz, niestety coś za coś niska cena słabe materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 pękają jak w coś delikatnie uderzysz, z tego co wiem to ziomus ma u mnie taki zamiennik i nie raz przypaprał , nie pękł ja tego nie moge powiedzieć o swoim bo nie uszkodziłem go jeszcze ,ale nie wydaje mi sie żeby to tak sobie pękało od byle czego a tak na marginesie to można zacząć bardziej uważać przy parkowaniu :lol::lol::lol: ja mam do krawężnika zawsze margines żeby właśnie nie pojechac bez niego dalej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wiadomo, nikt specjalnie nie wali w przeszkody Moim zdaniem najważniejsze jest dobre spasowanie. Skoro u Ciebie jest ideał to ja bym Forest zaryzykował... Firma we Wro, zapytaj czy można na sucho przymiarkę zrobić. Jak będzie gitara to bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Brałem dwa razy do sedana ten zderzak śmiało można brać pasuje jak ori :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 kupilem kiedys m pakietowy zderzak ale do e36 tez taka podrobke i z materialu bylem nawet zadowolony nie peka i jest bardzo podobny do ori ze mozna podgiac co nieco ale za to prawdopodobnie byl zle skladowany bo boki byly za mocno odchylone ciezko bylo ale udalo sie spasowac, wiec nastepnym razem kupilbym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Też się zastanawiam nad kupnem zderzaka z tej firmy tylko do E36 , więc opinie mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Na e36 zderzaki od tego goscia siadaja idealnie. Co do wytrzymalosci to wedlug mnie jest tez bdb. Przypadiem sprawdzone na compakci. Efekt byl taki ze compi ma pogniecione drzwi i bok a zderzak o ktory nieszczesliwie sie zachaczylo mial okol 3cm pekiecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 ja właśnie od niego mam zamiennik i wszystko pasuje idealnie jak zderzak tak i wszystkie jego dodatki śmiało możesz brać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ten zderzak jest z ABS'u więc nie pęka przy każdym oparciu o krawężnik, ja miałem taki zamiennik w E39 i obdarłem go kilka razy mocno o "leżącego policjanta" (gleba) , nic nie pękło, zdarło trochę materiału i tyle. To nie żywica, która się rozlatuje przy każdym dotknięciu do czegokolwiek. Co do spasowania była lipa, mimo kilkukrotnego rozbierania, wycinania wlotów powietrza itd., ale E46 może będzie lepiej pasowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Dzięki Panowie za odpowiedz wkrótce zagości u mnie . kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Co potrzeba po zamowieniu takiego zestawu ? Belka?, Slizgi? Cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Co potrzeba po zamowieniu takiego zestawu ? Belka?, Slizgi? Cos jeszcze? Do zderzaka m-pak są inne ślizgi, nadkola krótkie, wlot główny, kanały powietrzne. No i oczywiście halogeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Do zderzaka m-pak są inne ślizgi, nadkola krótkie, wlot główny, kanały powietrzne. No i oczywiście halogeny OK a belka? Pasuje z polifta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 OK a belka? Pasuje z polifta? Belka pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekWroc89 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Forest i jak kupiłeś ten zderzak?:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 mogę dopisać już że wytrzymałość tych zderzaków jest ok -oparłem się dwa razy o krawęznik , nie lekko i zjechałem prawy dół ,dosyć mocno heheh nawet nie wiem kiedy , I WSZYSTKO CAŁE happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Siema! Po uderzeniu w sarne mój zderzak wymaga wymiany bo odstaje po bokach co mnie wpienia :bag: Czy do zamiennika Mpakietu trza cos jeszcze? Czy może pasuje P&P? Oczywiscie wiem ze do ORG trzeba wlot i nadkola zmienić. Czy w podrobce też? Edytowane 30 Czerwca 2014 przez dduban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tak. Jeżeli miałeś zwykły nie m-pakietowy, to oczywiście wymianie podlegają nadkola, wloty powietrza na tarcze i wlot centralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jaro źle gadasz,podróba wchodzi bez rzeźby i kkombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 No jak, czyli co nadkola są jak do zwykłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 No jak, czyli co nadkola są jak do zwykłego? Jest tak zrobiony zeby wsio pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jest tak zrobiony zeby wsio pasowało Czyli jeśli mam M-pak u siebie to nie zamontuje tej podróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Z tego co wiem jak masz ori m pak to jest podroba żeby pasował zamiast ori jak masz zwykły zderzak ton jest podroba m paka zebby pasował zamiast zwykłego -tak to wygląda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi