piotras120682 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów:) mam takie pytanie czy takie przebarwienia skory można jakoś zniwelować? Galeria zdjęć aukcji Allegro - Galerie Allegro.pl Koledzy pomóżcie czy da się coś takiego uratować? Edytowane 4 Marca 2014 przez piotras120682 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcmastiff Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Są specjalne pasty renowacyjne. Znajomy sobie ratował kurtkę taką pastą Wymazał pastą całą kurtkę :bag: Ale koniec końców efekt jest niezły Trzyma się to dobrze i nic nie brudzi Tylko jeśli chodzi o fotele, to może być problem w kwestii dopasowania koloru... W skrajnych przypadkach, musiałbyś polecieć tą pastą po całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 wejdz na lederzentrum.pl i poczytaj na pewno znajdziesz jakąś solucje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 wszystko się da,znajomy bezdasznik :?: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.410835939039374.1073741856.203691399753830&type=3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Niedowiary!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Koledzy mam takie pytanie czy Kanapa z E36 Cabrio podejdzie do E36 Coupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Koledzy mam takie pytanie czy Kanapa z E36 Cabrio podejdzie do E36 Coupe? wydaje mi się że nie w cabrio profilowana jest na dwie osoby w coupe na trzy ale to może nie problem lecz w cabrio tunel środkowy idzie z tyłu bardziej do góry niż coupe ze względu na wzmocnienia karoserii i nie wiem czy tutaj nie będzie problemu , z tyłu za kanapą jest jeszcze dodatkowa dmuchawa ogrzewania i centralnie na środku mocowanie pasów bezpieczeństwa nad oparciem , ale ręki uciąć sobie bym nie dał Edytowane 6 Marca 2014 przez mariusz13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi