ArciE39 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam,. Mój problem polega na tym, że nie działa mi trakcja. Świecą mi się dwie kontrolki,. Od kontroli trakcji i ( ! ) , do tego jest "zamulony" obrotomierz. Gdy dodaje gazu baaaardzo powoli idzie do góry. [ATTACH=CONFIG]28776[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Forum BMW-Diesel.pl ? Wyświetl temat - [E39]abs+kontrola trakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Najlepiej zacząć od diagnostyki komputerowej Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 No właśnie na kompa umówiłem się dopiero na środę, a kują mnie w oczy te kontrolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Kolego sprawdź linkę od dodatkowej przepustnicy od asc często tam właśnie leży przyczyna.Koszt ori linki ok 60zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 jesli to diesel to linki niema ja bym sprawdzil sterownik abs ale niejestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Benzynka, M52B28TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Wyłącznik trakcji, mam podpisany DSC, DSC, a ASC to to samo? Jutro zerkne na tą linke. Macie może fotke, w którym miejscu ona idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 linka jest zaznaczona czerwona strzałka wymiana pare minut roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 albo padl czujnik polozenia kierownicy mialek kiedys cos takiego w X5 ze pasc nie padl ale byla zle ustawiona zbieznosc i tez sie swiecila kontrolka trakcji a auto jechac za bardzo nie chcialo gdy jechalem na zbieznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Kontrolka od trakcji może świecić się przez zwaloną linkę i to najprawdopodobniej jest przyczyną, natomiast wykrzyknik to hamulce, jak dobrze załapałem. Najlepszym na początek rozwiązaniem byłoby podpiąć się pod kompa, a dopiero potem rzeźbić, nie sztuka wymienić połowę części samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 No tak. Okej koledzy, w takim razie poczekam do jutra. Podepne pod kompa i napisze tu w temacie co tam wyszło. Dziękuję za wszystkie propozycje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArciE39 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam, jestem już po badaniu komputerowym. Powie mi ktoś co i jak? Co mam do wymiany, gdzie najlepiej zamawiać, może ktoś miał z tym do czynienia? Moje błędy to : *Sygnał, czujnik dolotowego wałka rozrządu. *Sygnał, czujnik wydechowego wałka rozrządu. *Sygnał, czujnik 02 przed katalizatorem. *Sygnał, czujnik 02 przed katalizatorem. * Czujnik ciśnienia, odchyłki zera. * Pompa doładowująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi