Jabol Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Szybkie pytanie odnosnie pdc. Ogladalem e60 i ma pdc przod i tyl. Po wlaczeniu wstecznego wyswietla sie auto ale nic nie piszczy jak sie zblizam do przeszkody. A czujniki normalnie trzaskaja. Pytanie 2. Nie swieca te 4 ledy w przednich lampach. O co kaman? Furak 520i 2004 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ledy włącza się gdzieś w i-drive Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 No nie moge tego znalzc. Aaaa a jak robie test w inpie modulu swiatel to sie zapalaja markery na kilka sekund. Co trzeba zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jak Ci PDC nie działa a wyświetla auto to załącza ale gdzieś ma przerwe podejżewam w instalacji, co do lamp to ja w ogóle nie miałem opcji w I-drivie tego ustawić więc nie wiem o co kaman, może INPA pomoże, zakodować je na nowo jak US style albo coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 jak ci ledy nie świecą to nie będą spaliły się nie ma takiej opcji w i drive to nie e60 choinka , w inpie sprawdź ktore z czujników padły i po sprawie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Czujnik juz wiem ktoru. Co do ledow to nie swiecily wogole ale przy testach sie zapalaly na kilka sekund i gasly. Pomoglo zakodowanie od nowa pustym plikiem MAN. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi