viviek Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) witam, chciałbym zamontować powyższą kierownicę do e36 91r m50b25, aby multifunkcja zgrała się z tempomatem oraz radiem pytanie czy każde serducho tak mi się zgra z każdym radiem BMW oraz moim tempomatem ? podobno musi być przedliftowa czyli z poduszką jednonabojową Edytowane 27 Lutego 2014 przez viviek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 z tempomatem powinieneś dać radę, ale z tego co słyszałem to z radiem mogą być problemy - trzeba jakieś przejściówki nie zniechęcaj się, działaj - potem w razie czego będę wiedział gdzie uderzyć w razie takiego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 z tempomatem powinieneś dać radę, ale z tego co słyszałem to z radiem mogą być problemy - trzeba jakieś przejściówkinie zniechęcaj się, działaj - potem w razie czego będę wiedział gdzie uderzyć w razie takiego moda trochę poczytałem i znalazłem coś całkowicie innego że z radiem nie ma problemów, tylko właśnie z tempomatem, wystarczy że radio obsługuje interfejs IBusa i podobno nie ma problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Grzesiek od E36 cabrio na m52b28tu ogarniał u siebie i mówił, że większych problemów nie ma. Uderzaj do niego i pytaj co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Działaj działaj z klimatronikiem dałeś radę wieć co tam kierownica.... Będę wiedział gdzie pytać jak zrobisz tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Działaj działaj z klimatronikiem dałeś radę wieć co tam kierownica.... Będę wiedział gdzie pytać jak zrobisz tego moda jestem na etapie poszukiwania kiery dopiero : ale jak się trafi i radyjko to szybko to zrobię mysle bmw_1 dla mnie miazga mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi