Forest Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 JEDZIE KTOŚ Z NAMYSŁOWA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 mam taki pomysł ,aby przedłużyć sobie wyjazd; mianowicie od dawien dawna mam w planie zwiedzić sobie zamek CZOCHA Witamy na ZAMKU CZOCHA - Willkommen auf der CZOCHA-BURG .. można by było po powrocie ze zlotu do Polski przekimać w jakimś pensjonacie lub agroturystyce[ wieczorkiem jakieś ognicho i coś mocniejszego ] , a w niedzielę zwiedzanie zamku..koszt zwiedzania zamku to 15 zeta od osoby , a noclegi można znaleźć od 30 pln wzwyż...co wy na to?? ja z Edzią na 100% tak właśnie spędzimy wielkanocną niedzielę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 JEDZIE KTOŚ Z NAMYSŁOWA ??? Bastars się zastanawia. Pewnie dzisiaj zerknie w temat i się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 mam taki pomysł ,aby przedłużyć sobie wyjazd; mianowicie od dawien dawna mam w planie zwiedzić sobie zamek CZOCHA Witamy na ZAMKU CZOCHA - Willkommen auf der CZOCHA-BURG .. można by było po powrocie ze zlotu do Polski przekimać w jakimś pensjonacie lub agroturystyce[ wieczorkiem jakieś ognicho i coś mocniejszego ] , a w niedzielę zwiedzanie zamku..koszt zwiedzania zamku to 15 zeta od osoby , a noclegi można znaleźć od 30 pln wzwyż...co wy na to?? ja z Edzią na 100% tak właśnie spędzimy wielkanocną niedzielę ... w zamku czocha byłem w tamtym roku z zewnątrz wygląda rewelacyjnie w środku naprawdę słabo, obok jest ładna zapora no i zalew, więc ogólnie parę atrakcji się jeszcze znajdzie, ale sam zamek to 35minut i po krzyku. Dobry temat na popołudniową wycieczkę a nie na dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 1. Kosa - start Wrocław 2. Sajmonowski -start Legnica 3. tazunio - REAL Zgorzelec 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 - start Legnica (w samochodzie Sajmonowskiego) 8. Kondziu - REAL Zgorzelec 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14. Forest & Młoda & Biedronka - start Wrocław 15. mrsiwek - start Wrocław 16. PRZEMO 17. pawelo - REAL Zgorzelec 18. Dawid Marlena i Kubuś - start Legnica 19. konik - start Wrocław 20. szmajchel- start Wrocław 21. CZAPAJ R6 22.viviek - start Wrocław 23. Zamoj 24. mbrs - start Wroclaw 25. koko-jednak pojade na stówe :lol::lol: (start Wrocław ,lub na A4 gdzieś za wrockiem poczekam na reszte ) 26.Pakos - start Lubin ---> Legnica 27.Pawel DSW - (jesli nie bedzie opadow)wjade na A4 w Kostomlotach i do odciny :mrgreen: 28. Pirooz - start Wrocław (biorę grilla ) 29. bercik117 - REAL Zgorzelec 30. Wojt4S90 - Start Zgorzelec (jak nie będzie padało i w pracy mi nie wyskoczą z czymś) 31.Blazej3131- Start Wrocław (może będę mieć jakiegoś grilla i mam jakieś miejsce jeszcze w aucie jak coś)happy_bmw 32.święty (jeśli się wyrobie z felgami) wyjazd Wrocław 33. BASTARS & Francuz- Start Wrocław :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 yyyy bo chyba będę kulał a przeglądnąłem cały temat i nie mogę znaleźć o której i skąd wyjazdy z lubina i legnicy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Rush to słabo przeglądałeś spotykamy sie w sobote godzina 6.45 na tesco lubin i pare minut później jedziemy na legnice tam juz dzwonimy do reszty i dowiadujemy sie gdzie są żeby sie podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Panowie taka sprawa- bo ja mam zabrać jedną osobę do samochodu ze stacji na autostradzie w Legnicy więc może tam przejmę ekipe "legnicką" i już dalej pojedziemy gonić Wrocław czy cały Wrocław staje po "Legniczan?"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Myśle że niema potrezby żebyście sie zatrzymywali po nas. wystarczy telefon i sami wjedziemy na a4 i polecimy za wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Mam dwa miejsca u siebie z Lubina jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Błażej to moze zawiń Wiśnie z legnicy bo ja juz będę miał dwie osoby ze sobą ,będzie po równo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tzn. ja staje na chwilę na Orlenie i tak bo zabieram tam jednego pasażera więc będziecie mnie widzieć, najwyżej dogonię kolumnę i ja zamknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 no to proponuję, żeby jutro wieczorem, ktoś podsumował cały ten wyjazd i w jednym poście napisał skąd i o której startują ekipy i gdzie i na jakich zasadach się spotykamy. Co do spotkania w Legnicy to my będziemy na Orlenie, więc po prostu ekipa wrocławska może na chwilę zwolnić to my szybko wskoczymy na autobanę i was dogonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dobry pomysł-Forest może jako, że Ty zakładałeś wątek i jesteś jednym z klubowiczów podejmiesz się tego i podejmiesz ostateczne decyzje? (sorry, że tak wskazuje na Ciebie ale myślę, że powinien to zrobić ktoś z dłuższym stażem i forumowym autorytetem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Spoko, ogarnę to jak wstanę bo dopiero wróciłem z pracy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Koko090681 niestety juz nie dam rady bo w Legnicy zabieram 5 osobe a nie chce Wiśni narażać na konieczność jazdy w bagażnikuhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Spoko ,tak tylko pytalem co by mieć lżej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Luzik tak bym go dobrał ale full samochód się zebrał chętnych, wprawdzie 4 nie jest od nas z Maxbimmera ale moich znajomych z zajawką motoryzacyjną w większym lub mniejszym stopniu happy_bmw Biorę lustrzankę więc będziemy focić Panowie i statyw będę mieć to strzelimy sobie jakąś grupową fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jestem jak najbardziej za fotą grupową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja też Ale pada u nas w rejonie okolic Zgorzelca i Rothen:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ja właśnie wróciłem z Gorzowa i padało całą drogą od Gorzowa do Nowej Soli, ale na AccuWeather.com jutro słoneczko z małą chmurą bez opadów więc bądźmy dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel123oko Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 1. Kosa - start Wrocław 2. Sajmonowski -start Legnica 3. tazunio - REAL Zgorzelec 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 - start Legnica (w samochodzie Sajmonowskiego) 8. Kondziu - REAL Zgorzelec 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14. Forest & Młoda & Biedronka - start Wrocław 15. mrsiwek - start Wrocław 16. PRZEMO 17. pawelo - REAL Zgorzelec 18. Dawid Marlena i Kubuś - start Legnica 19. konik - start Wrocław 20. szmajchel- start Wrocław 21. CZAPAJ R6 22.viviek - start Wrocław 23. Zamoj 24. mbrs - start Wroclaw 25. koko-jednak pojade na stówe :lol::lol: (start Wrocław ,lub na A4 gdzieś za wrockiem poczekam na reszte ) 26.Pakos - start Lubin ---> Legnica 27.Pawel DSW - (jesli nie bedzie opadow)wjade na A4 w Kostomlotach i do odciny :mrgreen: 28. Pirooz - start Wrocław (biorę grilla ) 29. bercik117 - REAL Zgorzelec 30. Wojt4S90 - Start Zgorzelec (jak nie będzie padało i w pracy mi nie wyskoczą z czymś) 31.Blazej3131- Start Wrocław (może będę mieć jakiegoś grilla i mam jakieś miejsce jeszcze w aucie jak coś)happy_bmw 32.święty (jeśli się wyrobie z felgami) wyjazd Wrocław 33. BASTARS & Francuz- Start Wrocław :drunk: 34.pawel123oko - Start Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 1. Kosa - start Wrocław 2. Sajmonowski -start Legnica 3. tazunio - REAL Zgorzelec 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 - start Legnica (w samochodzie Sajmonowskiego) 8. Kondziu - REAL Zgorzelec 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14. Forest & Młoda & Biedronka - start Wrocław 15. mrsiwek - start Wrocław 16. PRZEMO 17. pawelo - REAL Zgorzelec 18. Dawid Marlena i Kubuś - start Legnica 19. konik - start Wrocław 20. szmajchel- start Wrocław 21. CZAPAJ R6 22.viviek - start Wrocław 23. Zamoj 24. mbrs - start Wroclaw 25. koko-jednak pojade na stówe :lol::lol: (start Wrocław ,lub na A4 gdzieś za wrockiem poczekam na reszte ) 26.Pakos - start Lubin ---> Legnica 27.Pawel DSW - (jesli nie bedzie opadow)wjade na A4 w Kostomlotach i do odciny :mrgreen:28. Pirooz - start Wrocław (biorę grilla ) 29. bercik117 - REAL Zgorzelec 30. Wojt4S90 - Start Zgorzelec (jak nie będzie padało i w pracy mi nie wyskoczą z czymś) 31.Blazej3131- Start Wrocław (może będę mieć jakiegoś grilla i mam jakieś miejsce jeszcze w aucie jak coś)happy_bmw 32.święty (jeśli się wyrobie z felgami) wyjazd Wrocław 33. BASTARS & Francuz- Start Wrocław :drunk: 34.pawel123oko - Start Wrocław 35. Maltarn z Dyziami na pokladzie- start Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 PLAN PRZEJAZDU W PIERWSZYM POŚCIE (Lubin zdąży w 15 minut spod TESCO na Orlen przy A4?) EDIT: MALTARN BIERZESZ OD DYZIA FLAGĘ KLUBOWĄ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 jak się mi zmieści ;p duża jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi