Zamoj530d Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ja startuje napewno i myśle żeby okolo 7 wystartować z lubina na legnica. Jak coś to możesz sie doczepić. Pakos a dzisiaj dzwonił do ciebie Michał Słupski bo możliwe że cię zna? to mój znajomy i szukał kogoś kto jedzie żeby się zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Skoro wyjezdzacie z Wro o 6:30 to bede na Kostomlotach przed 7 .. jak ktos nie zapomni to prosze o smsiaka jak ruszycie 5 zero 8 1 sex 4 6 four 5 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 PawelDSW ja ruszam z Wro to Ci mogę smsa puścić ...a tak sobie z nudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ja startuje napewno i myśle żeby okolo 7 wystartować z lubina na legnica. Jak coś to możesz sie doczepić. Pakos a dzisiaj dzwonił do ciebie Michał Słupski bo możliwe że cię zna? to mój znajomy i szukał kogoś kto jedzie żeby się zabrać. No Michał dzwonił i zabiera się ze mną, więc o której i gdzie się spotykamy?? Z Lubina może lepiej już będzie do Chojnowa podjechać i tam koło koguta na A4 wskoczyć i dołączyć do reszty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tylko,że pogoda in Wrocław może się różnić od pogoda in Rothenburg :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 no ale ja sprawdzałem pogodę "in rotenburg" bo po co mi w sobotę pogoda we Wrocławiu:4:. Ma być 21 stopni i słońce według AccuWeather.com, więc miód malina :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Potwierdzam też Accu i też słonecznie swoją drogą trzeba się pilnować bo w GER są 3 Rothenburgi w trzech różnych miejscach ...a tak sobie z nudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pakos możemy sie umówić w lubinie na godzine 7 np na tesco bede stał koło myjni i potem uderzymy na legnice z resztą ekipy i tam dorwiemy reszte na autostradzie. Na chojnów niebardzo chce bo droga jest masakryczna a ja swoją dałem troche w dół i bede jechał powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pakos możemy sie umówić w lubinie na godzine 7 np na tesco bede stał koło myjni i potem uderzymy na legnice z resztą ekipy i tam dorwiemy reszte na autostradzie. Na chojnów niebardzo chce bo droga jest masakryczna a ja swoją dałem troche w dół i bede jechał powoli. no ja też ścigał się nie będę więc proponuję na spokojnie o 6:45 pod Tesco i polecimy do Legnicy, tam na Orlenie na autobanie poczekamy na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 O której spotykamy się na REAL'U w Zgorzelcu? (jaki zapas na ewentualną myjnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 dobra Pakos to 6.45 na tesco w lubinie koło myjni bede stał to przy okazji ograne sobie Bogdana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 O której spotykamy się na REAL'U w Zgorzelcu? (jaki zapas na ewentualną myjnie) Ze wstąpnych ustaleń z Tazunio mamy być tam o 8:45. Warto się wymienić może telefonami na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja będę do Zgorzelca leciał razem z pawelo bo my z jednej okolicy, w Bolesławcu odbieram jednego ziomka i prosto na REAL. Myślę że jak Wrocław wyjedzie o 6.30 to ok 7.00-7.10 odbiorą Legnice to na 8.00-8.15 powinni być w Zgorzelcu. Dojazd na lotnisko to max 20 min więc będzie czas na przybicie "piątki" szybkie ogarnięcie auta i można ruszać. A wy jak to widzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 O której spotykamy się na REAL'U w Zgorzelcu? (jaki zapas na ewentualną myjnie) Spokojna twoja rozczochrana wszystko ogarniemy Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja będę do Zgorzelca leciał razem z pawelo bo my z jednej okolicy, w Bolesławcu odbieram jednego ziomka i prosto na REAL. Myślę że jak Wrocław wyjedzie o 6.30 to ok 7.00-7.10 odbiorą Legnice to na 8.00-8.15 powinni być w Zgorzelcu. Dojazd na lotnisko to max 20 min więc będzie czas na przybicie "piątki" szybkie ogarnięcie auta i można ruszać. A wy jak to widzicie ?? "Bełcik" ,zgadzam sie Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez PawelDSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Panie "Bełcik" plan jest pierwsza klasa i jeszcze pytanie do wszystkich co z tym grillem?? można go tam rozpalać?? czy to już otwarty ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Panie "Bełcik" plan jest pierwsza klasa i jeszcze pytanie do wszystkich co z tym grillem?? można go tam rozpalać?? czy to już otwarty ogień Napisałem do organizatora czekam na odpowiedź żeby mieć pewność i odpowiedź z pewnej "ręki" PS. BRAWA ZA ZMIANĘ KSYWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mozna robic grille,jest sporo "trawy" wokol lotniska takze nie dyziajcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Będziem gryylować i Maxbimmer będzie brylować na salonach happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
święty Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jadę najpewniej więc : 1. Kosa - start Wrocław 2. Sajmonowski -start Legnica 3. tazunio - REAL Zgorzelec 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 - start Legnica (w samochodzie Sajmonowskiego) 8. Kondziu - REAL Zgorzelec 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14. Forest & Młoda & Biedronka - start Wrocław 15. mrsiwek - start Wrocław 16. PRZEMO 17. pawelo - REAL Zgorzelec 18. Dawid Marlena i Kubuś - start Legnica 19. konik - start Wrocław 20. szmajchel- start Wrocław 21. CZAPAJ R6 22.viviek - start Wrocław 23. Zamoj 24. mbrs - start Wroclaw 25. koko-jednak pojade na stówe :lol::lol: (start Wrocław ,lub na A4 gdzieś za wrockiem poczekam na reszte ) 26.Pakos (nie ukrywam, że wyjazd mój zależny jest od pogody, nie tyle słonecznej co poprostu bezdeszczowej) - start Legnica:D 27.Pawel DSW - (jesli nie bedzie opadow)wjade na A4 w Kostomlotach i do odciny :mrgreen: 28. Pirooz - start Wrocław (biorę grilla ) 29. bercik117 - REAL Zgorzelec 30. Wojt4S90 - Start Zgorzelec (jak nie będzie padało i w pracy mi nie wyskoczą z czymś) 31.Blazej3131- Start Wrocław (może będę mieć jakiegoś grilla i mam jakieś miejsce jeszcze w aucie jak coś)happy_bmw 32.święty (jeśli się wyrobie z felgami) wyjazd Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jakby co to niestety jadę bez grilla. Nie będę siedział do końca i tym samym zjem porządny obiad już w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Niestety odpadam. Rodzinne, nagłe sprawy. Nie mogę jechać. 1. Kosa - start Wrocław 2. Sajmonowski -start Legnica 3. tazunio - REAL Zgorzelec 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 - start Legnica (w samochodzie Sajmonowskiego) 8. Kondziu - REAL Zgorzelec 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14. Forest & Młoda & Biedronka - start Wrocław 15. mrsiwek - start Wrocław 16. PRZEMO 17. pawelo - REAL Zgorzelec 18. Dawid Marlena i Kubuś - start Legnica 19. konik - start Wrocław 20. szmajchel- start Wrocław 21. CZAPAJ R6 22.viviek - start Wrocław 23. Zamoj 24. mbrs - start Wroclaw 25. koko-jednak pojade na stówe :lol::lol: (start Wrocław ,lub na A4 gdzieś za wrockiem poczekam na reszte ) 26.Pakos (nie ukrywam, że wyjazd mój zależny jest od pogody, nie tyle słonecznej co poprostu bezdeszczowej) - start Legnica:D 27.Pawel DSW - (jesli nie bedzie opadow)wjade na A4 w Kostomlotach i do odciny :mrgreen: 28. bercik117 - REAL Zgorzelec 29. Wojt4S90 - Start Zgorzelec (jak nie będzie padało i w pracy mi nie wyskoczą z czymś) 30.Blazej3131- Start Wrocław (może będę mieć jakiegoś grilla i mam jakieś miejsce jeszcze w aucie jak coś)happy_bmw 31.święty (jeśli się wyrobie z felgami) wyjazd Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 nu ja też potwierdzam 1. Kosa - start Wrocław 2. Sajmonowski -start Legnica 3. tazunio - REAL Zgorzelec 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 - start Legnica (w samochodzie Sajmonowskiego) 8. Kondziu - REAL Zgorzelec 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14. Forest & Młoda & Biedronka - start Wrocław 15. mrsiwek - start Wrocław 16. PRZEMO 17. pawelo - REAL Zgorzelec 18. Dawid Marlena i Kubuś - start Legnica 19. konik - start Wrocław 20. szmajchel- start Wrocław 21. CZAPAJ R6 22.viviek - start Wrocław 23. Zamoj 24. mbrs - start Wroclaw 25. koko-jednak pojade na stówe :lol::lol: (start Wrocław ,lub na A4 gdzieś za wrockiem poczekam na reszte ) 26.Pakos - start Lubin ---> Legnica 27.Pawel DSW - (jesli nie bedzie opadow)wjade na A4 w Kostomlotach i do odciny :mrgreen: 28. Pirooz - start Wrocław (biorę grilla ) 29. bercik117 - REAL Zgorzelec 30. Wojt4S90 - Start Zgorzelec (jak nie będzie padało i w pracy mi nie wyskoczą z czymś) 31.Blazej3131- Start Wrocław (może będę mieć jakiegoś grilla i mam jakieś miejsce jeszcze w aucie jak coś)happy_bmw 32.święty (jeśli się wyrobie z felgami) wyjazd Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Kurna słońce widzę za oknem kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 I ma być też takie słoneczko w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi