Sajmonowski Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie jarajcie się tak, pojedzie pewnie siedem Forest dobrze gada...ja odpadłem i trzeba liczyć że Mariusz13 nie jedzie(chyba że coś się zmieni i poleci bezdasznikiem), Szocha miał lecieć ze mną a pojedzie innym autem także można wyluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) a nie lepiej by było wcześniej tam wystartować niż o 7:00???? zaczyna się o 9:00 ,kawałek jest do przejechania , jeszcze trzeba ludzi pozbierać i ewentualnie fure ogarnąć na myjce jak bedzie trzeba Szmajchel dołącza do pytania Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 proponuję ,żeby wystartować z decatlona 0 6.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Te lajki prawie jak na fb zgadzam sie z Przemem,lepiej wyleciec wczesniej zeby nie targac pozniej na wariata 160 zamiast 140 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Jestem za jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 To zbierzmy sie nawet o 6, bedzie 15 minut na dogadanie i startujemy. Mozna nawet i 120 jechac spalanie mniejsze a ekipy po drodze moga czatowac az zobacza ze ich mijamy i dolaczac w lotnym tempie. Wtedy na okolo 9 sie spokojnie wyrobimy nawet na myjce stajac-moja opinia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 niech już ktoś ostatecznie ustali godzine - bo w końcu bedzie tak że wszyscy się odnajdą na A4 przy zjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamoj530d Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 a bedzie ktoś jeszcze startował z legnicy? jak tak to o ktorej byśmy sie spotkali i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jak mi się uda dogadać z gościem i do 19 kupię auto to też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ja ze swojej strony bardzo proszę o mega uważną i ostrożną jazdę na autostradzie...jazda w konwoju powoduje wiele sytuacji w których chwila nieuwagi może skutkować karambolem... parę lat temu jadąc do krzywej niewiele brakło ,żebym został staranowany przez auto jadące za mną ,bo musiałem dość mocno przyhamować bo pan z przodu mi zajechał drogę:bag: proponuję spotkać się pod Decathlonem o 6-6.15 ,punkt 6.30 startujemy... Do zobaczyska i modlić się o pogodę !!!:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ja ze swojej strony rzuce taką luzna propozycje,aby grupa "Legnicka": -sama się zebrala i sama poleciala do zgorzelca - lub jedna osoba z "Wroclawskiej" odskoczyla i zabrala Legnice Wszystlo po to aby nie rozciagac w czasie przejazdu do Zgorzelca,gdzie i tak bedzie postoj, z ostatnim pindrowaniem furmanek ;) Pozdro Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 a bedzie ktoś jeszcze startował z legnicy? jak tak to o ktorej byśmy sie spotkali i gdzie? no ja będę jechał z Legnicy, ale oczywiście jeżeli pogoda dopisze a o której to już może ustalimy jak się dogada ekipa z Wrocławia. Jestem za tym, żeby spotkać się przynajmniej 20 minut przed wyjazdem, bo nikogo nie znam i chętnie podam chociaż rękę i się przedstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Pomysł Pawelo jak najbardziej ok, spotykamy się w Zgorzelcu, mycie, woskowanie i jazda :lol: Ewentualnie w Krzywej jak w zeszłym roku, z tym, że w zeszłym roku było nasz maks 5 samochodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Bo w zeszlym roku ja w krzywej sie doklejalem Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja sie biore za woskowanie na miejscu ustawiamy sie modelami na lotnisku ?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Pamiętam pamietam. Ja się i tak w sumie muszę dostosować bo jade z Mirasem wiec siedze cicho Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 ustawiamy sie modelami na lotnisku ?? Dobry pomysł bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jak modelami to co lecimy rosnąco? To ja chyba będę na końcu jako jedyne 7er bo Dyziu chyba nie bierze swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Pamiętam pamietam. Ja się i tak w sumie muszę dostosować bo jade z Mirasem wiec siedze cicho a to dlaczego :?: dawaj swoim,może jakiś niemiaszek będzie chciał odkupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 a to dlaczego :?: dawaj swoim,może jakiś niemiaszek będzie chciał odkupić Jeden Niemiec juz podobno płakał jak sprzedawał za dużo się narobilem żeby do Niemca oddać musi zostać w PL Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jade na pewno ale niestety nie swoim BMW... Do zobaczenia na miejscu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Mam nadzieję, że do piątku pogoda się wyklaruje, średnio mi się uśmiecha jechać tyle km by posiedzieć w aucie podczas deszczu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Na sobotę przewidywana pogoda jest git majonez, nawet 20 stp. na plusie i słoneczko. Oby się nic nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Pogodę właśnie też kontrolowałem i ma być git, no a z Lubina, ktoś startuje?? bo mi najwygodniej by było się do kogoś z Lubina doczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi