Czaku Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Dopisuje się, z nadzieją że zdążę ogarnąć wszystko. 1. Kosa 2. Sajmonowski 3. tazunio 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 8. Kondziu 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku Edytowane 18 Marca 2014 przez Czaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 1. Kosa 2. Sajmonowski 3. tazunio 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 8. Kondziu 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras moj filmik z tamtego roku [video=youtube;L7u5NR0FH2M] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 1. Kosa 2. Sajmonowski 3. tazunio 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 8. Kondziu 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14. Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 1. Kosa 2. Sajmonowski 3. tazunio 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 8. Kondziu 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14. Forest 15. mrsiwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie spotkamy sie na miejscu...jade spokojnie bo pewnie bedziecie szalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie spotkamy sie na miejscu...jade spokojnie bo pewnie bedziecie szalec Możemy turlać się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Panowie spotkamy sie na miejscu...jade spokojnie bo pewnie bedziecie szalec Generalnie nie pamiętam żadnych szaleństw podczas przejazdów A4, jedziemy zawsze grzecznie kolumną, bez nadmiernej prędkości. Więc się nie stresuj chłopaku i jedź z wszystkimi 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Tak na powaznie to lece z ekipa Wroclow,chyba ze spotkamy sie gdzies po drodze . Jesli nie to na miejscu bede gdzies grillowal przy bmw na trawce - chyba poznam taka brzydka ekipe z Bimmera :4: Jedzie nas pare w miare mocnych aut takze mysle ze bedzie do odciny :idea: Trzeba przetestowac sprzety i pokazac vagowcom jak sie odpycha klekot :beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) 1. Kosa 2. Sajmonowski 3. tazunio 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 8. Kondziu 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14,PRZEMO - Decathlon Edytowane 27 Marca 2014 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 W zeszlym roku autobanem tylko vagowcy zapieydalali,nasi sie toczyli no moze raz jak Dyziu nie wytrzymal koleknych podchodow to troche zadymil jednego staricia a tak to luz:thumbup: 1. Kosa 2. Sajmonowski 3. tazunio 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 8. Kondziu 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14,PRZEMO 15 pawelo Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 kopiujcie listę uważnie! No cóż Przemo nie chcę mnie i Foresta 1. Kosa 2. Sajmonowski 3. tazunio 4. Kevin 5. mechatronik 6. mariusz13 7. szocha1991 8. Kondziu 9. Kamcio 10. MANIEKM3 11. Jareknesy 12. Czaku 13. jokeymiras 14. Forest 15. mrsiwek 16. PRZEMO 17. pawelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 no moze raz jak Dyziu nie wytrzymal koleknych podchodow to troche zadymil jednego staricia a tak to luz:thumbup: a no pamiętam:) chłopaki pokazywali potem Okejki:dance: No cóż Przemo nie chcę mnie i Foresta hahaha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 kopiujcie listę uważnie!No cóż Przemo nie chcę mnie i Foresta sorry,się więcej nie powtórzy...:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tak na powaznie to lece z ekipa Wroclow,chyba ze spotkamy sie gdzies po drodze . Jesli nie to na miejscu bede gdzies grillowal przy bmw na trawce - chyba poznam taka brzydka ekipe z Bimmera :4:Jedzie nas pare w miare mocnych aut takze mysle ze bedzie do odciny :idea: Trzeba przetestowac sprzety i pokazac vagowcom jak sie odpycha klekot :beta: Paweł, nie dodałeś że to gbury wyżej "D" mają niż srajo ) Prawdopodobnie będę ale z kolega, moja bumcia jeszcze nie ogarnieta na takie spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Panowie te 8 jurków(euro) to jest od gabloty czy od osoby?My dołączymy w Legnicy ale to pewnie ustali się bliżej wyjazdubmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Od osoby Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Od osoby Tak właśnie myślałem. Dziękóweczka Kamcio bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Przepraszam za głupie pytanie ale lecicie tam na 1 dzień czy też jakiś nocleg? Rozmyślam czy by się nie przejechać P.S. Tylko VAG tam jest czy BMW poza Maxbimmerami też można spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Pirooz tam spotkasz wszystko w kazdym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jest tam wszystko.ja lece na 1 dzien :dance: ale bedzie zapier******* na A4 :4: Zryjcie sadze Dzif** :BMW fuck Mercedes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Czyli od rana do wieczora? Jeśli tak to może też bym się przejechał pooglądać i posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Czyli od rana do wieczora? Jeśli tak to może też bym się przejechał pooglądać i posłuchać Wpadaj i nawet się nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jak zobaczyłem ten temat, obejrzałem filmik i przeczytałem opowieści Dyzia z vagowcami uklon_bmw to odrazu chciałem zabrać sie z Wami. Ale 16 kwietnia ma mi sie urodzic Syn happy_bmw i coś czuje ze moja dziewczyna nie była by zadowolona z mojego wyjazdu. A po drugie musze zadbac o zdrowie Syna i pożądanie je opić bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Przesuń datę porodu na tydzień później kuog i dawaj z nami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 W sumie i tak musze zaszczebic w nim :bmwsexemofg3: a fotelik juz mam to wezme go na przejażdżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi