maltarn Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 dobra robota Siwek bmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Siwek filmik pierwsza klasa :)bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Robota konkret zero zbędnej gadki, tylko to co trzeba, jeszcze będą z Ciebie ludzie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Siwek pełen prefesjonalizm great filmik udokumentował co sie działo a to sie cieni bo byliśmy tam ekipą bimmerów i i byliśmy razem jak to na filmie widać. Przyjemnie sie ogląda nasze auta razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 [ATTACH=CONFIG]29824[/ATTACH] a ja jeszcze u siebie, takie zdjęcie znalazłem:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fajna produkcja, jestem na niej i ja i moja taczka:) Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Smerfowoza ni ma .. chyba polecial szybciej do Niemcowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Smerfowoza ni ma .. chyba polecial szybciej do Niemcowni jest - obejrzyj raz jeszcze lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) A ja dziękuję wszystkim za zdjęcia no i filmiki. Te zrobione i te surowe. Szacunek Poczułem sie jak bym spacerował oglądając samochody. A dywagacje Wiśni heheh jak to na zlocie Tekst z dzieciakami w bagażniku i przypałem ? - wpadka ale wiem że raczej chodziło o coś piętnującego tą własnie sytuację. Ja bym to inaczej powiedział. Generalnie powiem z obejrzanej relacji tak jak Kora w must be the music - kocham kocham kocham bmw_beerbmw_beerbmw_2bmw_2:drool::drool::drunk: P.S. Warczyburk mnie najbardziej rozwalił. Ten z pasami gumowymi kół czołgowych zamiast opon, glebą ? Hmmm on leżał No i trójkątem ostrzegawczym Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Lijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opona w wartburgu- 165/35/17 Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 to, że filmik siwka jest pierwsza klasa już pisałem ale będę trochę marudny i w 27 sekundzie pojawia się napis "Rotthenburg" przez dwa T a ma być przez jedno ale piwo i tak stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 W filmiku również Maxbimmer oczami perspektywa.com, fuel crew itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 filmik robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 W filmiku również Maxbimmer oczami perspektywa.com, fuel crew itp dobry film, moja sie zalapala na 2 ujecia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 dobra robota super film udana impra pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Home no to jak lecim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Home no to jak lecim?? Dopiero jak kupiec cabrio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dopiero jak kupiec cabrio! a ja koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Kamcio mogę dać Ci chwilę za kierą posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ja mam za rogiem, wiec wpadnę... lecz tym razem kolo poludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja też prawie za rogiem, więc wstępnie się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja trochę dalej jak za rogiem, ale pewnie też będę, nie Francuz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja trochę dalej jak za rogiem, ale pewnie też będę, nie Francuz? no pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jedziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 W zeszłym roku nie zdążyłem kupić auta ale w tym postaram się tak wszystko ustawić żeby pojechać , jestem za ! kuog Może niech szefostwo założy już nowy temat :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi