Pakos Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki wszystkim za wyjazd było jak najbardziej na +pogoda też sprawiła prezent i dzięki kosa za poczekanie na autostradzie bo sam bym miał problemy z trafienie , a prędkość przelotowa dochodząca do 180km/h mogła by być zabójcza dla mojego m40 a tu kilka zdjęć ode mnie https://plus.google.com/u/0/photos/117221938787260035545/albums/6004089467993150257 przy prędkości przelotowej 190km/h skończył się gaz w cabrio mym i okazało się, że zdechła pompa paliwa ale najważniejsze, że dojechane i wrócone dziękuję wszystkim za spotkanie i możliwość wspólnego spędzenia czasu. Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Kurcze powiem szczerze, ze nie kojarze takiego parcia na autostradzie. My z koko przed Legnica mocno przyspieszylismy bo zabieralismy Wisnie z Legnicy. Potem dolaczylismy do reszty i wydawalo mi sie, ze predkosci byly 120/140. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ciagle lecielismy 130-140 , dopiero kawalek przed zjazdem na stacje w Zgorzelcu 160.. do takich predkosci chyba nie trzeba 3 litrow wiec nie wiem o co spinka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. konik Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Kilka zdjęć ode mnie https://plus.google.com/u/0/photos/115204958632653961286/albums/6004265253372394561 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ogólnie przejazd był ok tylko, faktycznie jechaliśmy około 140km/h ale w pewnej chwili na 30kilometrze nie widziałem nikogo i myślałem, że zostałem z tyłu na chwilę przyśpieszyliśmy no i stało się ale ogólnie przejazd chyba był grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. M a t i Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Tazunio- jeszcze raz dzieki za kierownice :D w zasadzie wszystkie fotki sie juz przewinely to dorzuce tylko kilka zadkich: [ATTACH=CONFIG]29764[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29765[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29766[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29767[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29768[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29769[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29770[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29771[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29772[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29773[/ATTACH] no i musze sie pochwalic- to byl pierwszy powazny zlot mojej Zuzi: [ATTACH=CONFIG]29774[/ATTACH] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 dobre prędkości to miałem jak wracałem ... "spiknąłem " się ze srebrną e46 w coupe i seatem leonem ... miejscami miałem dooobrzeee ponad 2,3 złotego...leon do 200 jechał żwawo ,ale ponad 200 już nie wyrabiał ,srebrna coupejka trochę lepiej... jeszcze nigdy nie widziałem ,żeby Edzia miała takie wypieki na twarzy...:4: myślałem ,że ją ciśnienie rozsadzi... ps,wszystko oczywiście po niemieckiej stronie autostrady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ze predkosci byly 120/140. gdzie nie gdzie faktycznie było 140km/h :lol: przy 230 km/h kolega emką mnie skropił jak by se pyrkał na 3 biegu :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zamoj530d Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Filmy odemnie w HD troche mi sie ręka trzęsła 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 kilka ciekawostek: wyjechalem ze zlotu okolo 14.00 a zlot mi sie skonczyl o 21.30 :lol: biorac pod uwage, ze wrocilem na Rothen okolo 17.00 na jakies 15 minut, zahaczylem tez o Lubin i Legnice w "drodze do domu" lolol dzieki za dobra zabawa kuog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ja tam nie narzekałem bo otwierałem bramy zlotu 1:15 min byłem na miejscu na powrocie było ciekawiej bo przytrafiło mi się audi a6 to pomykałem od 200 do 240 więc trasa przeleciała w dość expresowym tempie pozdro dla wszystkich tam obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 na powrocie było ciekawiej bo przytrafiło mi się audi a6 to pomykałem od 200 do 240 więc trasa przeleciała w dość expresowym tempie:) to takie lyse na fotelu pasazera z kiera M/// do e39 to wlasnie ja audi ojca przyjaciela ale za biedne zeby ci fiknac... pozdrawiamy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Szmajchel ty to masz chyba AD-HD szlańculolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Szmajchel jesli mowisz o prawie nowej a6 to dzieki niej przetestowalem predkosc max 8) Lecielismy razem ladny kawalek,ciagle pedal do podlogi Ogolnie wrazenia ze zlotu srednie, rozpier*** na plycie lotniska,na S&S wpuszczali kazdego,nie bylo zawodow car-audio,driftu,proby zrecznosciowej itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 macie się czym chwalić .. ja jechałem 200 a ja 250 a jeszcze ktoś 230..... Żenada..... chyba walczymy ze stereotypami kierowcy BMW a wy wypisujecie na forum gdzie każdy to czyta i się przechwalacie kto jechał szybciej ........ tyle na ten temat............. a teraz moje doświadczenie ze zlotu.... dzięki Maltarn za transport i zabranie flagi klubowej.... ale sama flaga to nie wszystko zapomniałem podstawki co się kołem najeżdża.. ale Zamoj znalazł idealną dziurę na zamontowanie jej:) w tamtym roku wydaje mi się że były lepsze auta... ale w tym roku ekipa MAxbimmera się spisała i troche nas było a tak nawiasem to po tym zlocie leże w łóżku już 3 dzień z gorączką sięgającą do 40st.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 @Dyziu chyba się starzejesz :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 a tak nawiasem to po tym zlocie leże w łóżku już 3 dzień z gorączką sięgającą do 40st.... bredzi w gorączce... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Bredzi po.......Piastowsku Sent from my Lumia 9xx Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dyziu wyluzuj,nie napisalem z jaka predkoscia jechalem... po 2gie po to "robilem przerobki"i z ciekawosci jak bylo gdzie to sprawdzilem osiagi auta,czy to jest chwalenie sie ?? nie zasuwam jak wariat po miescie,nie wyprzedzam na skrzyzowaniach itp wiec o co kaman ze stereotypem kierowcy bmw ??Napij sie wodeczki to Cie pusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 macie się czym chwalić .. ja jechałem 200 a ja 250 a jeszcze ktoś 230..... Żenada Dyzio jaja se robisz ???? Daje reke Se obciąć że nie raz przypierdalałeś po autobanie ,a druga sprawa to kazdy mial ochote przegonić furę ,wiadomo ,na co dzien nikt tak nie jeździ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Paweł zawsze zapierdalał jak mial prosta ale potem zwalnial i czekal na zlotowiczow. Znamy sie od dziecka wiec wiem co pisze i pewnie zyletki tez mial w razie w by folie zrywac jak z seata haha pozdro Pawel P.S Slyszalem ze WL cisna z Ciebie łacha.... Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Dlaczego maja cisnac lacha ? rozwin swoja wypowiedz bo siedzi tu pare osob z Wl i nikt nie wie o co chodzi ?? chodzi o przejazd z bimmerami ? nikt nie mial nic przeciwko z tego co wiem , mozna byc w maxbimmer i wroclow bo wroclow to zrzeszenie roznych marek itp ... p.s.jak na tym forum tez bedziesz pisal rzeczy nie w temacie to takze moze byc banik wiec po co takie nabijanie postow jak to bylo od zawsze. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez PawelDSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dyziek trzeźwieje:p, przecież szybciej zaczęliśmy jechać po niemieckiej stronie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 A mówiłem nie siedzieć dupskiem na ziemi bo zimna i mokra, choć sam siedziałem bo nogi bolały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dyziu wyluzuj,nie napisalem z jaka predkoscia jechalem... po 2gie po to "robilem przerobki"i z ciekawosci jak bylo gdzie to sprawdzilem osiagi auta,czy to jest chwalenie sie ?? nie zasuwam jak wariat po miescie,nie wyprzedzam na skrzyzowaniach itp wiec o co kaman ze stereotypem kierowcy bmw ??Napij sie wodeczki to Cie pusci nie no Paweł nie było pisane to do danych osób tylko ogólnie , bo forum oglądają inne osoby i nie było by fajnie jak by ktoś was potem dorwał przez głupie Forum Paweł zawsze zapierdalał jak mial prosta ale potem zwalnial i czekal na zlotowiczow. Znamy sie od dziecka wiec wiem co pisze i pewnie zyletki tez mial w razie w by folie zrywac jak z seata haha pozdro PawelP.S Slyszalem ze WL cisna z Ciebie łacha.... Rozwiń prosze swoją wypowiedź bo nic z tego nie rozumiem.. lub pisz na PW Dyziek trzeźwieje, przecież szybciej zaczęliśmy jechać po niemieckiej stronie no i oto mi chodziło że po niemieckiej stronie tak cisneliście tylko nikt tego nie napisał :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi