Forest Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Do sedana weszła to do touringa wejdzie tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 to biere Dyziów razem z flagą;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 A jak się nie zmieści to bierz flagę bez Dyziów :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Lubin 6.30 spotykamy się na TESCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mam CB - bede czekal na wjezdzie na A4 Kostomloty,moze wbijemy na kanal 30,tam bedziemy gadac i powiadomicie mnie ze dojezdzacie do mnie ?? :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 o ktorej bedziecie na orlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Orlen w Legnicy około 7.00 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Kaffert start Legnica :-) Kto ma flagi klubowe? Odkupie 1 więc proszę zabrać :-) Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Kaffert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ok no to 6:30 pod Tesco w Lubinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak ktoś posiada zbędne naklejki klubowe to niech weźmie chętnie odkupie. Wysłane z mojego SGH-T769 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornik Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Siemanko wszystkim!, Byłby w stanie ktoś mnie zabrać ze Sobą swoim autem? Niestety moje e30 jeszcze nie jest na siłach na taką trasę. :bag: A chciałbym być na tym zlocie. Jesli ktoś mógłby mnie zabrać z Wro ze spotkania na decathlonie. Prosiłbym o kontakt, napisanie tutaj, lub tel 721 431 523. Pozdrawiam, Paweł uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mam CB - bede czekal na wjezdzie na A4 Kostomloty,moze wbijemy na kanal 30,tam bedziemy gadac i powiadomicie mnie ze dojezdzacie do mnie ?? :-P Paweł na 19 kanale zostańmy ( bedziemy się "wołać")- w razie gdyby rozmowa się rozkręcała przejdziemy na inny ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ok no to 6:30 pod Tesco w Lubinie Dobrze, żeby to była godzina wyjazdu, skoro Wrocław o 7:00 będzie w Legnicy. Chyba nie mamy zamiaru łamać przepisów po drodze :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Weźmie ktoś Kornika ? zbłąkała się duszyczka i jak ja szukałem obsady to nie mógł a teraz jak mam 5 osób to się namyślił :4: A za gruby jest żebym go w bagażnik spakował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 W razie jakby co będę miał z sobą dwa komplety ramek klubowych - 15 zł za komplet (przód i tył). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dobrze, żeby to była godzina wyjazdu, skoro Wrocław o 7:00 będzie w Legnicy. Chyba nie mamy zamiaru łamać przepisów po drodze :4: No spoko 6:30 startujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ktoś tam pytał o flagi klubowe, tak więc Jaro mi dał, są całe komplety, tylko, że nie są przyszyte do masztów, ale sprytny krawiec zrobi to za ok 2zł w 3min :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 JA JUŻ SIĘ SPAKOWAŁEM happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw A WY ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja też, mam połowę tego :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak ktoś posiada zbędne naklejki klubowe to niech weźmie chętnie odkupie.Wysłane z mojego SGH-T769 przy użyciu Tapatalka Ja mam jeszcze kilka to zgłoś się do mnie dam Ci za free :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Pakowac tylki i ogien Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 ja powoli startuję, mam nadzieję, że pogoda wytrzyma. Accuweather cały czas twierdzi, że pogoda będzie ok więc ja się tego trzymam i ignoruję to co widzę za oknem do zobaczenia na A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wielkie dzieki za tak fajny spot w tak zacnym i licznym gronie. Fur cala masa ale jak to Edka powiedziala "Najlepsze Germany przyjechalu z Polski" P.S Specjane podziekowania dla Koko i Siwka za transport Pozdro chlopaki i do nastepnego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dzięki Koko, dzięki Siwek, dzięki wszystkim za miłe spotkanie:) Tak na prawdę, to spodziewałam się czegoś lepszego po autach, a tu żadnego "wow" nie było.... Ale wypad i tak jak zawsze udany dzięki doborowemu towarzystwu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ja również dziękuję wszystkim za dzisiejsze spotkanie, za wzorowy przejazd A4, za godną postawę na miejscu, Marisowi za transport braciaka, Nemowi za Kasztelana i wszystkim po kolei za fajną atmosferkę przy grillu. Niektóre auta za***ioza, niektóre total wieś, nie mniej jednak warto było tam pojechać i być z Wami 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi