Mały Polkowice Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Cześć koledzy cz ktoś z was zmieniał w swojej e38 kierownice na inna niż oryginalną a mianowicie na kierownice :lol: z e46 znalazłem w googlach BMW-klub.pl ? Zobacz temat - Kierownica do E38 ... E46 i E39 czy to ta sama kierownica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 pierwsze pytanie ... masz u siebie multifunkcje?? masz dwu nabojową poduszke u siebie? który rok masz e38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Polkowice Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam mam 99rok lift kierownica multifunkcjyjna a czy mam dwu nabojową poduszkę to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ale ostatnio zakładałem w E46 kierownicę dwunabojową w zamian jednonabojowej i wszystko pasowało jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Polkowice Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 tylko ja chce z e46 kierownice za łożyć do e38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Tego nigdy nie robiłem, ale powinny być takie same wielokliny, poniewaz są tam kierownice z E39 a do E39 pasuje kierownica z E46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Polkowice Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 witam dzisiaj się dowiedziałem że Bmw e38 lift ma poduche 2 nabojową i i ponoć poduszka z e46 ma pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon7er Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam poszujuje kierownicy od m5 e39 do e38 Wiem ze da radę zamontowac taka kierwonice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Gdzieś na fb rzuciło mi się w oczy ogłoszenie http://olx.pl/i2/oferta/kierownica-e36-e39-m-pakiet-m3-m5-dwu-nabojowa-CID5-ID8UKKB.html Czy chodzi Ci o poliftową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon7er Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Tak poliftowa z kierwonica multifunkcyjna A mam pytanie czy jest w ogóle taka podgrzewana kierwonica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi