Bimmer92 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Koledzy mam takie pytanie da się jakoś w dzień sprawdzić czy tylna szyba grzeje???? ps tam z tyłu przy szybie są kratki i czy po wciśnięciu przycisku grzania tylnej szyby powinno tamtędy powietrze lecieć tak jak na przód leci czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Obstawiałem kiedy i jaki temat złożysz teraz... przeszedłeś moje najśmielsze oczekiwanie. Jeśli nie wiesz jak działa wynalazek stary jak węgiel to co ja mam Ci tłumaczyć. Czytałeś instrukcję obsługi samochodu? Wystarczy że to zrobisz i będziesz miał odpowiedź na każde bzdurne pytanie jakie jesteś w stanie wymyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 każde bzdurne pytanie jakie jesteś w stanie wymyśleć. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 nie o to mi chodzi... wcześniej miałem audi to te paski grzały... a tutaj w bmw z tyłu za głośnikami koło szyby są kratki na całej długości szyby i mnie zastanawia z tamtąd ma lecieć powietrze do ogrzewania tylnej szyby...czy tylko same paski mają robić się ciepłe??? bo sam już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Instrukcja BMW E46 - Instrukcja.pl strona 86, dodam że łatwiej było by wsadzić rękę i sprawdzić jak już zauważyłeś coś takiego, niż biec do komputera i czekać na odpowiedź. Edytowane 23 Lutego 2014 przez kleyone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Pod plastikiem powinieneś mieć wentylator taki malutki jak w karcie graficznej. Jak nie masz to ten z karty pasuje idealnie, nawet napięcia się zgadzają. Załóż podciągnij napięcie i ciesz się niezaparowanymi szybami :twisted::twisted::twisted::twisted: Taka mała złośliwość z mojej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgibniew Ty mu nie podpowiadaj takich rzeczy bo może to zrobić a jeszcze gdzieś coś nie pójdzie jak trzeba i się skończy pożarem auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jaki pożar? Wentylator zdmuchnie płomień i po sprawie. Czyli mamy 2 w 1: 1. Brak pary na szybach 2. Stała instalacja gaśnicza Zgibniew :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi