Marrrtin Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Na początku nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale? Ostatnio miałem stłuczkę (dostałem Smartem). Uszkodził mi próg praw, tylne praw drzwi i tylni prawy błotnik. Drzwi chce kupić używane i nie wiem czy jest jakaś różnica między przed i po liftingowymi? ps. z tego powodu nie będzie mnie też na najcie w lutym Edytowane 23 Lutego 2014 przez Marrrtin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 drzwi są identyczne... możliwe że tylko listwy się różnić mogą ale konstrukcja drzwi została identyczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Mocowanie silników od podnoszenia szyb jest inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi