zakunio Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam Dziś próbowałem wymienić czujnik wału korbowego i jest kłopot z wyjęciem starego czujnika a mianowicie kabel nie chce się ruszyć w części pod vanosem. Ciągne w jedną i drugą stronę i ani drgnie. Co muszę jeszcze wykręcić żeby się do niego dostać? Wisko? Nie chce czegoś urwać. O dziwo nie mam problemu z wyjęciem wtyczki pod kolektorem. Za wszelkie info z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 sciagnij ten plastik co jest na pierwszym i drugim zdjeciu co trzyma ten kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Popuść metalową opaskę na wężu wodnym tak abyś mógł ją przekręcić na dół by mógł wyjść przewód , zdejmij te małe metalowe zabiezpieczenia ze srub na których trzyma się ten palstik i wyjdzie wszystko ez problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakunio Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dzięki Panowie. Widziałem i szarpałem się z tym plastikiem ale też nie chciał wyjść. Nie zwróciłem uwagi czy są jakieś zabezpieczenia na tych śrubach. Zasuwam na parking dalej walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakunio Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czujniczek wymieniony, trochę jest z tym zabawy ale temat jak najbardziej do ogarnięcia. Tak jak już wyżej pisałem miałem problem z tym plastikiem pod vanosem a to przez to że nie zauważyłem zabezpieczeń na śrubach. Auto niedawno kupione, spojrzałem na te śruby i pomyślałem że poprzedni właściciel coś grzebał i nie założyl nakrętek. Teraz autko pali od pierwszego "kopa":dance:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 nieee nic nie grzebal znaczy moze i grzebal ale tam maja byc te zapinki to jest fabrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi