d.kruku Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 WITAM DOSTAŁEM KIEROWNICE SERDUCHO ALE NIE WIEM CZYTO JEST JEDNO NABOJOWA CZY DWU I CZY BEDZIE PASOWAĆ DO E36 95ROK ZA WSZELKIE WYJAŚNIENIA I PORADY Z GÓRY BARDZO DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 bedzie pasować bo jest jenonabojowa... dwu nabojowe nie wychodziły bez multifunkcji bo chyba że jakaż żeźba to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 po kablach widac ze jedno nabojowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 DZIĘKI KOLEGO A POWIEDZ MI CZY TO JEST PRZED LIFTOWA CZY PO ORAZ CZY WTYCZKI BĘDĄ PASOWAĆ CZY COŚ TRZEBA PRZERABIAĆ TERAZ MAM KIEROWNICE M BEZ PODUSZKI I SWIECI SIĘ KONTROLKA CZY PO ZMIANIE KIEROWNICY ZGASNIE CZY TRZEBA PODPIĄĆ POD KOMPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Trzeba usunąć błąd komputerem, jest zasada że jak zmieniasz poduszki i nie odłączysz aku (co jest głupotą), po montażu zaświeci się kontrolka, no chyba że u ciebie zgaśnie samo. Klakson-wtyczka na 100% będzie pasowała i chyba wtyczka na poduchę jest ta sama co z zwykłej seryjnej. Mówię tu o aucie z 95 roku po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Jeśli podczas wymiany poduszki nie włączysz zapłonu to żadna kontrolka się nie zapali nawet jak będziesz miał podłączony akumulator (sprawdzone osobiście na E46, E90 itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Kamcio ma racje i to nawet nie tylko BMW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 nawet jak będziesz miał podłączony akumulator W 19 letnim aucie ja bym nie ryzykował, bo mozna mieć na trwałe odbity na czole znaczek BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 No jak ktoś się nie zna to by nie ryzykował poduszki są nieaktywne dopóki nie wlaczysz zapłonu Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi