Szpadyzor71 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Również dzięki za spotkanie, jak zwykle ekipa elegancka, pogoda taka, że aż prosi się o popoludnie w takim gronie. Do następnego! Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D0_DOMEL Opublikowano 23 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Kilka fotek więcej nie ma bo bateria padła. https://plus.google.com/u/0/photos/109839146011761516293/albums/5983659522314233937 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Miło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dzięki za spota, z niektórymi się nie pożegnałem i za to przepraszam ale poszliście na Mongolie a mnie noga rwała i już nie miałem siły czekać, aż wrócicie(Dyziek, Przemo i reszta ekipy) uklon_bmw Do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja również dziękuję wszystkim za obecność i miło spędzony czas. Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lukasbmw Opublikowano 23 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dzięki wszystkim. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remotec Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Pogoda i frekwencja dopisała. Nawet mój traktor załapał się na kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 frekwencja była jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ja także dziękuję za spotkanie, pogoda nam dziś dopisała, frekwencja także spora jak na tę porę roku, jeszcze raz dziękówa i do następnegobmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Rowniez dzieki za mile spedzone niedzielne popołudnie Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Na kolejnym postaram się już być. Widzę, że było miło, pogodnie i skład też solidny fajne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz01 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Przyłączam się do podziękowań! Sympatyczna ekipa! Był to mój pierwszy zlot w barwach BMW, lecz wiem że, nie ostatni! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Był to mój pierwszy zlot w barwach BMW, lecz wiem że, nie ostatni! Pozdro! dokładnie bo BMW Ci nikt nie podprowadzi a z innymi markami to różnie bywa bmw_4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 dokładnie bo BMW Ci nikt nie podprowadzi a z innymi markami to różnie bywa Kruk krukowi oka nie wykole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz01 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Kruk krukowi oka nie wykole hahaha wyborne! pożyczam ten tekst! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 miło spędzona niedziela w jak zawsze doborowym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 kto robił fotki w niedzielę? Chodzi mi o człowieka w czarnej bluzie z lustrzanką :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 kto robił fotki w niedzielę? Chodzi mi o człowieka w czarnej bluzie z lustrzanką :lol: Lfamendes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 gdzie fotki będzie można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dzisiaj ma wrzucić bo wczoraj poszedł na imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfamendes Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 I'll put them soon... they are alredy on my computer... Wkrotce je tu wrzuce... Juz sa zgrane na komputer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 No czas najwyższy! Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e36__WOŁÓW__BMW Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Spot jak najbardziej na TAK ! Pogoda idealna tylko jedno co Mnie męczy . dlaczego nikt nie miał leżaka ? Nic tylko się opalać ! w blasku słońca odbijającego się od TYch ładnych Niemek ! Do zobaczenia na kolejnym ! Piona Maniaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lfamendes Opublikowano 24 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 PHOTOS: DevilzMu Reunião 23-02-2014 Slideshow por Lfamendes | Photobucket (if someone wants some pictures, I can send the pictures with better quality) (jesli ktos chce jakies zdjecie to moge je przeslac w lepszej jakosci) BIMMERPT MAGAZINES: BIMMER MAGAZINE - BIMMERPT - UNREGISTERED VERSION 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 @lfamendes INCREDIBLE photos I regret not being there. Maybe next time we will meet so my e46 could be in your photos too Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi