pajlot11 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam kolegow. Problem jak w temacie. Silnik podczas rozpędzania szarpnie przechodząc przez 4,5-4,7 tys. obrotów z tym ze nie za kazdym razem i na różnych biegach - na jedynce nigdy, na 2 lub 3 biegu czesto. Po tym krótkim szarpnięciu dalej ciągnie bez problemu. Miał ktos taki przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Czasami za szarpanie odpowiadają zużyte świece zapłonowe, czy dawno je wymieniałeś? Dziwne że w tak wąskim zakresie obrotów szarpie, warto by sprawdzic filtr paliwa i ciśnienie jakie daje pompa paliwowa. Spróbuj na piątym biegu przy około 1000 rpm wcisnąć gaz do podłogi i zobaczyć jak auto sie zachowa do końca zakresu obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darozxr Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 sprawdz gume miedzy przeplywka a kolektorem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajlot11 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ponury Witam... Świece nie są zużyte gdyż około 4 tygodni temu wymieniłem je na nowe ISKRY G427 , filtr paliwa sprawdziłem i był zanieczyszczony w około 30% .. wydaje mi się że może zostać , ciśnienie na pompie daje 3,2 bara ... na 5 biegu od 1000 rmp doszedłem do 4300rmp silnik nie przerwał ale dalszy test został przerwany przez migającą za mną VECTRE ... !! qrwa mać te przerywanie spowodowało brak dowodu i 500 zł mandatu nie licząc 8 punktów ... co radzicie ??? pomocy silnik nadal przerywa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 zmien świece bo iskry sa do du.., szczelność kolektora sprawdz, pod kompa podłącz. wszystkie wężyki podciśnieniowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajlot11 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Świece sprawdzone , przekładałem do FIESTY 1,1 Ojca chodzą jak burza , szcelność sprawdzałem i jest ok... pod kompa podłączyłem i nie wykazał błędów ... wężyki sprawdziła żona kolegi i mówi że ciśnienie jak jak najbardziej ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajlot11 Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 ***** się ciule znacie ...!! sprawa dawno rozwiązana ..a wy dalej o ******łach piszecie... nie zapomicie o listwach podcisnieniowych i hermetycznych silnikach BMW... do kanału a n ie na forach się udzielać ...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Jaki chop, wypad z tąd. Ciulem to Ty jesteś poprzez tego ostatniego posta co napisałeś, niech Ci sie psuje, Ja sobie zapamietam Twoja ksywe i Ci nic nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 haha perdolony slazak moja teoria o nich poraz kolejny sie sprawdzila nie znam z tamtad nikogo normalnego... wyskoczyl z tym postem jak guma z majtek niewiadomo dlaczego moze jest z innego forum i wcale niema BMW tylko golfa 3 jak wiekszosc zasranych hanysow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jak dla mnie pajlot11 do zbanowania! Taki poziom wypowiedzi to niech prezentuje na swoim śląsku, chyba sadza z węgla mu na mózg siadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 jaki kolo HAHHAAH widać że chłoptaś inteligenty aż bije od niego mądrością do kanału kolego to ty *******alaj i sraj się dalej ze swoim gulfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 hah i niech se nie mysli ze do kanalu auta naprawiac tylko co najwyzej pety zbierac i wode pompowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 i latać po kawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi