Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

BMW e30 Wasze opinie?

Wojtas_wrock

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Proszę o wasze opinie na temat tej e30

BMW E30 Coupe 318i Super stan zabytek!!! Igła (3963325658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Zdjęcia z ciepłych dni a może i z lata człowiek zapewnia ze auto się nie zmieniło od tego momentu a z braku sprzętu (aparatu) nie ma nowych fot i dosłał mi mms środek [ATTACH=CONFIG]28395[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28396[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28397[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28398[/ATTACH]

Co sądzicie o zacieku na wykładzinie w nogach kierowcy??? Tłumaczenie przez telefon jest ze to oczywiście już tak było po poprzednim właścicielu i to tylko zaciek który jest suchy.

Lewarek jak na moje oko luz co jest częste w tym modelu ale odpowiedz że wbity jest po prostu 2 bieg.

Może ktoś zobaczy jeszcze coś ważnego proszę o wasze sugestie.

Pozdrawiam

Wojtek

Poproś o zdjęcia pod maską. Wyciek trochę podejrzany, przydało by sie oglądnąć podłogę na zwyżce i jakoś zobaczyć co pod wykładzina sie dzieje. Ewentualnie przy oględzinach wylać na przednią szybę kilka 5l butelek wody lub umyć je na myjce samoobsługowej i zobaczy czy gdzieś od podszybia woda nie idzie. Ogólnie jak na ten rocznik auto wygląda dobrze.

• Lubię 1

przydało by sie oglądnąć podłogę na zwyżce
czyli gdzie ? to bardziej po chłopsku ja możesz powiedzieć.

Nie pozostanie nic innego tylko jutro pojechać zaliczyć jakąś SKP i może myjnie wtedy wszystko będzie jasne.

Fotek komory nie dostałem mimo ze też prosiłem razem ze środkiem....

W mojej opinii malowana gdyż progi w kolorze. Maska nie trzyma linii z błotnikami, ale lampy zgodne z rocznikiem - soczewka bez uśmiechu. charakterystyczna dla 1987 i początku 1998. Wyciek, brudna wykładzina zazwyczaj oznacza "kwadraty" do roboty - najwięcej syfu gromadzi się wtedy wokoło zatrzasku pedału gazu i tam są odbarwienia. Jest jeszcze szyberdach - jeżeli odpływy są nieszczelne, to woda może być w podszybiu i sączyć się do środka. Tyle można powiedzieć, patrząc na zdjęcia na których dół auta jest zawsze w cieniu.

• Lubię 1

Byłem widziałem, pod wycieraczką kierowcy mokro aż wodę widać po odwróceniu wycieraczki a wykładzina napuchnięta że się unosi w środkowej części. auto malowane do listew bez ich demontażu więc nie wszędzie farba dobrze pokryła szczelinę a kolor różni się odcieniem z dachem. Szkoda było czasu na dalsze oglądanie.

Szukam dalej !!!