Wojtas_wrock Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam, Proszę o wasze opinie na temat tej e30 BMW E30 Coupe 318i Super stan zabytek!!! Igła (3963325658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Zdjęcia z ciepłych dni a może i z lata człowiek zapewnia ze auto się nie zmieniło od tego momentu a z braku sprzętu (aparatu) nie ma nowych fot i dosłał mi mms środek [ATTACH=CONFIG]28395[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28396[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28397[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28398[/ATTACH] Co sądzicie o zacieku na wykładzinie w nogach kierowcy??? Tłumaczenie przez telefon jest ze to oczywiście już tak było po poprzednim właścicielu i to tylko zaciek który jest suchy. Lewarek jak na moje oko luz co jest częste w tym modelu ale odpowiedz że wbity jest po prostu 2 bieg. Może ktoś zobaczy jeszcze coś ważnego proszę o wasze sugestie. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Poproś o zdjęcia pod maską. Wyciek trochę podejrzany, przydało by sie oglądnąć podłogę na zwyżce i jakoś zobaczyć co pod wykładzina sie dzieje. Ewentualnie przy oględzinach wylać na przednią szybę kilka 5l butelek wody lub umyć je na myjce samoobsługowej i zobaczy czy gdzieś od podszybia woda nie idzie. Ogólnie jak na ten rocznik auto wygląda dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 przydało by sie oglądnąć podłogę na zwyżce czyli gdzie ? to bardziej po chłopsku ja możesz powiedzieć.Nie pozostanie nic innego tylko jutro pojechać zaliczyć jakąś SKP i może myjnie wtedy wszystko będzie jasne. Fotek komory nie dostałem mimo ze też prosiłem razem ze środkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 W mojej opinii malowana gdyż progi w kolorze. Maska nie trzyma linii z błotnikami, ale lampy zgodne z rocznikiem - soczewka bez uśmiechu. charakterystyczna dla 1987 i początku 1998. Wyciek, brudna wykładzina zazwyczaj oznacza "kwadraty" do roboty - najwięcej syfu gromadzi się wtedy wokoło zatrzasku pedału gazu i tam są odbarwienia. Jest jeszcze szyberdach - jeżeli odpływy są nieszczelne, to woda może być w podszybiu i sączyć się do środka. Tyle można powiedzieć, patrząc na zdjęcia na których dół auta jest zawsze w cieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Progi widziałem, ale lampy chyba są bez uśmiechu chyba ze coś mam ze wzrokiem, szczerze to nawet nie wiedziałem do którego roku jakie były lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Z uwagi ze patrze z tel. trudno dopatrzec się mankamentów. Ale maska w istocie źle leży. I zapewniam że do igły to jej brakuje. Nadrapane gwoździem na masce z Sony Z1 za pomocą TapaTalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Byłem widziałem, pod wycieraczką kierowcy mokro aż wodę widać po odwróceniu wycieraczki a wykładzina napuchnięta że się unosi w środkowej części. auto malowane do listew bez ich demontażu więc nie wszędzie farba dobrze pokryła szczelinę a kolor różni się odcieniem z dachem. Szkoda było czasu na dalsze oglądanie. Szukam dalej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wojtas Ty parkujesz swoje E34 na maksa borna na parkingu strzeżonym? sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Wojtas Ty parkujesz swoje E34 na maksa borna na parkingu strzeżonym? Nie moją e34 obecnie użytkuje mój tato i to nie we wro a ja dla sobie wolę e30 coupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi