fanike39 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam, wczoraj przyszedł interejsik do mojej e39 (z okrągłym pinem) zainstalowałem inpę(którą dostałem na płytce z kablem) i bu nie widzi kabla Mówię, nie poddam się! Sciągnąłem vmare i instaluję sobie ściągniętą z chomikuj inpę. Xp nie czyta kabla(wirtualna maszyna) a na win7 pokazuje, że podłączony. No mówię nie poddam sie po raz kolejny, ściągnąłem kolejną inpę "INPA_EA-90X" instaluję krok po kroku zgodnie z instrukcją(wszystko w zgodności z XP) i nadal nie działa, dla osoby, która zainstaluje mi inpę przez np. teamviever bądź powie co może być źle widziana nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wczoraj był podobny temat... Spróbuj zrobić format kompa i na świeżym systemie instaluj to co dostałeś od kolesia na płytce. Czyli instalacja sterowników interfejsu + instalacja inpy. Wg mnie powinno być ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanike39 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Tak, wiem że był gdyż prześledziłem większość tematów na tym forum co do inpy i do większości wskazuwek się zastosowałem. Ten format to nie taki zły pomysł. Lepszym rozwiązeniem będzie wgranie dwóch windowsów czyli zostawienie tego i dodatkowo wgram sobie xp. Może poleci mi ktoś jakiś płatny program tak do 10 tysięcy zł może jakiś komputer?? Chodzi mi o program do wszystkich modeli samochodów. Z góry dzięki za pomoc. Dam znać dla "potomnych co z tą inpą wyszło i jak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Te 10 tysięcy lepiej przeznacz na furę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Tak, wiem że był gdyż prześledziłem większość tematów na tym forum co do inpy i do większości wskazuwek się zastosowałem. Ten format to nie taki zły pomysł. Lepszym rozwiązeniem będzie wgranie dwóch windowsów czyli zostawienie tego i dodatkowo wgram sobie xp. Może poleci mi ktoś jakiś płatny program tak do 10 tysięcy zł może jakiś komputer?? Chodzi mi o program do wszystkich modeli samochodów. Z góry dzięki za pomoc. Dam znać dla "potomnych co z tą inpą wyszło i jak zrobić Jeżeli chodzi o format to u mnie pomogło. A jeżeli chodzi o program do 10k to jeżeli nie będziesz działał zarobkowo to po co Ci to? Nie masz co z sianem robić? Do warsztatu 10 koła to mało. Za odpowiedni sprzęt z licencją trzeba by potroić tą kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 dokłądnie.... ja od siebie polecam KTS boscha ... co prawda nie jest tanio ale warto jak na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jeżeli na xp w vm nie widzi kabla to wróć do win 7 i odinstaluj kabel, odepnij przejdź na xp w vm, podepnij i powinien sie pokazać w menadżerze Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi