Sajmonowski Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Siema, Panowie taka sytuacja. Jak pisałem w swoim temacie robiłem zawieszenie tył i przód. Na 100% jestem pewien że w bagażniku są i były wygłuszenia typu plastiki itp. plastiki półki wchodzące na boki bagażnika okrywające materiał. Otwieram dziś bagażnik a tego nie ma. Wygląda to tak: [ATTACH=CONFIG]28375[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28376[/ATTACH] Ja jestem pewien że tam były i powinny być plastiki. Pojechałem do kolesia i pali głupa że to młody rozbierał itp. Jeżeli jestem w błędzie to wyprowadźcie mnie z niego ale ja swojego jestem pewien bo nic mi w furaku nie brakowało:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 E raczej tam nic nie ma u mnie też jak u Ciebie [ATTACH=CONFIG]28377[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A nr.5 na rysunku to co to dokładnie jest??Sama półka?[ATTACH=CONFIG]28378[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Gąbka, izolacja dźwiękowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Dokładnie tak jak Bastars pisze. U mnie w sedanie też tam nic nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jeździsz autem i nie wiesz co masz :drool: nic ci nie brakuje no chyba że miałeś HarmanK bo jest podwieszony pod półkę , najpierw to się dobrze rozeznaj w temacie ,ciesz że trafiłeś na spokojnego gościa bo ktoś inny dałby w ryj za takie oskarżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 za takie oskarżeniaKolego to nie było oskarżenie tylko pytanie czy nie zostały jakieś plastiki po tym jak zobaczyłem rozerwaną papę w bagażniku i powpinane na sztukę w blachę spinki które powinny ją trzymać. Normalna reakcja jak na codzień nie zaglądasz co masz pod półką i wokół bagajera także się nie spinaj. Zapytałem na forum chłopaki odpowiedzieli. Nie ma tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jest dobrze nie przejmuj się, u mnie jest tak samo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 u mnie w ogóle tej pólki nie ma kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi