lolejko Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Mam hak! Okropna sprawa w Bmw. Ciężar na dupie niepotrzebny. Chcę go wywalić i wstawic normalne mocowania zderzaka. Ale nie jestep pewien czy moje otwory na sruby nie są zmienione i czy to bedzie pasować! Jak ktoś wie jak to wygląda to prosze o konkretną radę! http://img254.imageshack....mg5528r42zv.jpg Mi sie wydaje ze te mocowania są zle i powinny byc inne, ale moze sie myle. Jakby co to mnie poprawcie! [ Dodano: 22 Styczeń 07, 14:36 ] Jeszcze raz fotka bo chyba nie chodzi!!! http://img254.imageshack.us/my.php?image=img5528r42zv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 tak masz złe otwory.w zdezaku sa 2 rury które wchodza w podłoznuce i 2 otwory powinny byc.ty masz zaslepione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolejko Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Wielkie dzięki radzio rzeczywiście tak jest. Sprawdziłem i rozebralem to! Zakładam amortzatorki i jezdze bez tego balastu! Pozdróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocaadam Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Kolego co do tego haka sprawa ma sie nastepująco jak wywalisz hak to w miejsce gdzie w podlużnice wchodza mocowania haka musisz wstawic oryginalne mocowania zdeżaka zamiast tamtych musisz poszukac na szrotach ja juz tak robilem przekladalem z auta wyposazoneho w hak seryjnie do auta ktore nie mialo haka dlatego znam temat od podszewki w razie pytań pisz na maila cocaadam@wp.pl mam takie uchwyty moge ci przeslac zdjecia niestety nie sprzedam ci ich ale bedziez chociaz wiedzial czego szukac na szrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi