PawelDSW Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Hey,zalozylem oryginalne lampy ksenonowe z soczewka,ori przetwornice i zaplonniki. Na zaplonie wszystko jest ok,gdy silnik pracuje po chwili xenony zaczynaja migac jak stroboskopy. myslalem ze mam uszkodzone przetwornice,podpialem chinskie i dzieje sie to samo. znajomy twierdzi ze musze zalozyc jakies filtry albo chinskie przetwornice z systemem can bus.co to moze byc ?pomozcie. Edytowane 9 Lutego 2014 przez PawelDSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nie wiem czy w LCM-ie nie trzeba pozmieniać czegoś, jakiegoś testowania żarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 pewnie palniki sa na wykonczeniu, a obydwie lampy tak samo migaja tzn w tym samym czasie i ciagle czy co jakas chwile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Palniki sa nowki,2 komplety podmienialem...ori xenony migaja i identycznie jak stroboskopy migaja hidy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ja z dwa razy wrzucałem xenon do r46 oryginalny i nic sie nie działo tak samo chińskich przetwornic najtanszych i takiego przypadku nie miałem bezpieczniki wszystkie sprawdz jak są ok to padł lcm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 bezpieczniki raczej do tego nic nie maja jesli na zaplonie wszystko jest ok...dopiero przy uruchomieniu silnika migaja jak stroboskopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Sprawdź czy masz błędy w module świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie wiem czy w LCM-ie nie trzeba pozmieniać czegoś, jakiegoś testowania żarówek W e46 nie ma LCM tylo LSZ i ALSZ Paweł, robiłeś coś z softem czy po prostu włożyłeś xenon i to wszystko? Żeby wykluczyć wszystkie możliwości usterek trzeba zaprogramować auto DIS'em lub NCS'em że światła są inne niż były. Jeśli tego nie zrobiłeś a tak się dzieje to może to wynikać z powyższego i nie ma co wymyślać teorii aż nie przeprowadzi się takiego programowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Zrobiliśmy dzisiaj kodowanie Xenon'a NCS'em i działa jak trzeba :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Zrobiliśmy dzisiaj kodowanie Xenon'a NCS'em i działa jak trzeba A nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 W e46 nie ma LCM tylo LSZ i ALSZ wiadomo o co mi chodziło, zwykłe przejęzyczenie klawiszowe:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 wiadomo o co mi chodziło, zwykłe przejęzyczenie klawiszowe:-P Tzw. przeklawiszenie:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dzieki KAMCIO za ogarniecie tematu uklon_bmw,wszystko pieknie chodzi happy_bmwi auto zaczelo zasuwac po zatankowaniu...ale to inny temat :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dzieki KAMCIO za ogarniecie tematu uklon_bmw,wszystko pieknie chodzi happy_bmwi auto zaczelo zasuwac po zatankowaniu...ale to inny temat :-P Może to dlatego, że masz przed sobą jaśniej? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Tak dla potomnych jak by szukali... Mam podobne objawy. Również jedna lampa mruga jest stroboskop po około minucie po odpalenia - kilka razy mruga i przestaje świecić pokazując na desce rozdzielczej spaloną żarówkę. Na stronie znalazłem, że to objawy kończącej się żarówki xenonowej. żarówki samochodowe ksenonowe Dodam, że lampa która mruga rzeczywiście jest zużyta i świeci lekko żółtym światłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Nie do końca Tricz, bo u mnie miga ksenon z powodu przetwornicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Jak najbardziej może to być również przetwornica jak i żarówka. W moim przypadku była to żarówka. Wymieniłem na nową philips i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 U mnie jak ksenon zaczął świecić na żółto to przyszedł jego the end. Wskoczył nowy i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi