TO///M3K Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jestem już tu troche, więc po zdjęciach przestawie moje byłe auta, only bmw, znalazłem konkretne forum wiec pokaże ! Pierwsze własne auto, '90 316i...3-4 latą Ją miałem, ani razu opon lenich [ATTACH=CONFIG]28326[/ATTACH] next 318is e36 93r, w zeszłe lato nabyta, zimy nie doczekała, zajęła się od innego auta... [ATTACH=CONFIG]28328[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28327[/ATTACH] Noo ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, świeży nabytek, ale znów IS 93r, wersja na usa ale raczej tam nie trafiła, od 96r do 2013 w Holandi jeździła. Wszystkie auta bez gazu 8) [ATTACH=CONFIG]28329[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 :bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 I tak trzymać, gaz tylko do kuchni:lol: Witaj na forumbmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myncalcoppy_69 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Fajne zdjęcia! Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi