Mk-rally Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Proponuje cos takiego ale tylko dla posiadaczy BMW i naklejka byłaby wreczana na spotach aby sobie ktos przypadkiem nie nakleił na czyms innym bo wtedy by to nie mialo za bardzo sensu. Czekam na opinie . 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 no popieram, bo chyba głupio wyglądała by naklejka BMW KLUB WROCŁAW na Mondeo naprzyklad :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Myślimy o tym :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 jestem za!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 "Naklejka Klubowa" wg mnie oznacza ze klubowicz powinien miec takie cos nalepione na aucie a nie kazdy komu sie zapragnie, poza tym chcemy uniknąc sytuacji w ktorej jakis mamy odpowiadac jako klub za jakichs "partyzantów" ktorzy sobie nakleją cos takiego i bedą odstawiac jakąs wioche na drodze . Własnie po to tyle kombinujemy/wymyślamy/organizujemy zeby ten klub sie jak najlepiej prezentował i zebysmy byli odpowiedzialni za klubowiczów Dlatego uwazam ze nalepa klubowa z logo , powinna byc zarezerwowana , natomiast zupełnie co innego naklejka z np napisem WWW.MAXBIMMER.PL czy samym Maxbimmer w takim wypadku jestem jak najbardziej ZA i kazdy kto bedzie chcial taka naklejke od nas otrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 ewentualnie MAXBIMMER.PL moge se nakleić na auto. Sąsiadowi nakleje na jego BMW niech reklame robi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 proponuje wymyslic cos ciekawego naklejka klubowa tylko i wyłacznie dla posiadaczy BMW który sa zrzeszeni w klubie . Taka naklejka byłaby przez wybrana osobe (prezes klubu) wrecana klubowiczowi. A osobna naklejka dla tych co nie maja bmw i sa poza klubem.bo troszke byłoby smiesznie gdyby był spot noi zjechały sie samochodziki nie nalezace do klubu i nie mialy nic wspólnego z BMW .taka jest moja sugestia.spoty tylko i wyłacznie dla klubowiczy którzy maja BMW gdyz zjada sie inni i to juz nie ma wtedy spotu klubowego tylkop robi sie tzw syff . Czekam na opinie .Pozdro for all . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 proponuje wymyslic cos ciekawego naklejka klubowa tylko i wyłacznie dla posiadaczy BMW który sa zrzeszeni w klubie . Taka naklejka byłaby przez wybrana osobe (prezes klubu) wrecana klubowiczowi. A osobna naklejka dla tych co nie maja bmw i sa poza klubem.bo troszke byłoby smiesznie gdyby był spot noi zjechały sie samochodziki nie nalezace do klubu i nie mialy nic wspólnego z BMW .taka jest moja sugestia.spoty tylko i wyłacznie dla klubowiczy którzy maja BMW gdyz zjada sie inni i to juz nie ma wtedy spotu klubowego tylkop robi sie tzw syff . Czekam na opinie .Pozdro for all . No mniej wiecej o to mi chodziło Co do naklejki to juz od jakiegos czasu pracujemy nad projektem i mysle ze niedlugo bedzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Prezes klubu hehehe, dobre, na spoty również mogą zaglądać nie BMW a ponieważ termin uzgadniamy na łonie klubowym więc osoby przez nas zaproszone ( nie BMW) być mogą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka160 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam pracuje w drukarni cyfrowej i mogę wydrukować naklejki klubowe. Jesli tylko jest projekt to nie ma problemu! Jak przygotować plik? Najlepiej tiff,eps lub pdf. Bez profili kolorystycznych i kanałów alpha. Rodzielczość 360 dpi. Projekt wyślijcie do mnie na maila: lukbros@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi