rodzeeer Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Witam forumowiczów , jestem tu nowy więc mogę się mylić co do nie których rzeczy . Mój problem polega na tym iż . posiadam bmw e 34 1989 rok . Wczoraj chciałem zapalić autko przekrecam kluczyk żadnej reakcji . Odłączyłem aku podłączyłem jeszcze raz odpaliła po paru minutach zgasła jak by odcinało zapłon . radio działa prąd w autku jest ale kontrolki sie nie świecą ani nie kręci . dodam że z 2 miesiące temu zaczeła mi wyć mrugać i odciełem kable od syrenu alarmu i tak jezdziłem z owiniętymi w izolacje . i ostatnio chciałem to podłaćżyć , podłączyłem zamknełem autko na drugi dzień już nie chciała zapalić jak by odcieło całkowicie zapłon . Kto ma jakiś pomysł . Prosze o szybki kontakt .[/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi