Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Bunia E46 318CI okolice Wrocławia , jelcz-laskowice

gorolex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , kojarzy ktoś tą BMke BMW 318 14400.00 PLN. jelcz-laskowice - otoMoto.pl ? i czy była by możliwość jak najszybszego obejrzenia jej czy wszystko tak jak napisane czy moze tylko z aukcja kolor auta sie zgadza ? czy faktycznie jest godna uwagi i zakupu , sam nie zabardzo mógłbym jechać zobaczyć bo dopiero prawko 2 dni mam a do Wrocławia przeszło 100 km , wiec rozsądnie byłoby sobie darować taką wyprawe do tego w ciemno :roll:

nie ma co żałować bo zmęczona była licznik był dobrze cofniety a cena wysoka jak na 1,8 i golas , podsufitka antracyt 5stowek kosztuje , ładne sportsitze kupisz za 1000 , zderzaki m pakiet 1200 , szukaj zdrowej a resztę sobie wrzucisz i bedziesz miał taką jak chcesz :lol:

podsufitka antracyt 5stowek kosztuje

racja + uchwyty, lampki i montaż kolejne 400zł

ładne sportsitze kupisz za 1000 ,

+ kolejny tysiak za resztę tapicerki

zderzaki m pakiet 1200 ,

+ kolejne 9 stówek za tunele chłodzące (tarcze i alternator), kierownica powietrza, nadkola krótkie, malowanie w kolor nadwozia, plastiki, uchwyty, prowadnice itd. itp.

Nie jest tak różowo jakby się chciało chyba że robić na pół gwizdka. Wtedy tak jak pisze Słodki. Można spokojnie w tej kasie się zmieścić.

Ja w poprzedniej e46 wyrwałem m-pak (czyli zderzaki, progi i listwy) za 2200, a tak jak pisze Soul za pozostałe manele dałem dodatkowe 1700... + malowanie. I tak jest ze wszystkim niby wszystko można dać, ale koszta są wysokie. Dlatego przy obecnej furze starałem się znaleźć możliwie taki wypas jaki mnie interesował... :)

Niema robienia na półgwizdka , nie bede jakieś wiochy z soba reprezentował , poszukiwania nadal trwaja , jakby cos ładnego wpadło wam panowie w oko to prosilbym zeby tutaj link wrzucac , prosiłbym tak do max 250 km od opola , albo 47-340

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka