gorolex Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam , kojarzy ktoś tą BMke BMW 318 14400.00 PLN. jelcz-laskowice - otoMoto.pl ? i czy była by możliwość jak najszybszego obejrzenia jej czy wszystko tak jak napisane czy moze tylko z aukcja kolor auta sie zgadza ? czy faktycznie jest godna uwagi i zakupu , sam nie zabardzo mógłbym jechać zobaczyć bo dopiero prawko 2 dni mam a do Wrocławia przeszło 100 km , wiec rozsądnie byłoby sobie darować taką wyprawe do tego w ciemno :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) napisz PW do tego kolegi , na pewno znajdzie chwilę czasu żeby podlecieć i oblukać :drunk: http://www.maxbimmer.pl/members/mareq.html Edytowane 8 Lutego 2014 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 napisz PW do tego kolegipytanie_bmw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 byłem, zobaczyłem, piękna godna uwagi ;)uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 A ja jak mi nikt nie zwinie to pojade najszybciej w piatek -,- Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Najlepiej zadzwoń i się umów skoro kolega pisze że warta uwagi bo może naprawdę byłoby szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Taa i nie zdarzyłem niestety -,- Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 nie ma co żałować bo zmęczona była licznik był dobrze cofniety a cena wysoka jak na 1,8 i golas , podsufitka antracyt 5stowek kosztuje , ładne sportsitze kupisz za 1000 , zderzaki m pakiet 1200 , szukaj zdrowej a resztę sobie wrzucisz i bedziesz miał taką jak chcesz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 podsufitka antracyt 5stowek kosztuje racja + uchwyty, lampki i montaż kolejne 400zł ładne sportsitze kupisz za 1000 , + kolejny tysiak za resztę tapicerki zderzaki m pakiet 1200 , + kolejne 9 stówek za tunele chłodzące (tarcze i alternator), kierownica powietrza, nadkola krótkie, malowanie w kolor nadwozia, plastiki, uchwyty, prowadnice itd. itp. Nie jest tak różowo jakby się chciało chyba że robić na pół gwizdka. Wtedy tak jak pisze Słodki. Można spokojnie w tej kasie się zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja w poprzedniej e46 wyrwałem m-pak (czyli zderzaki, progi i listwy) za 2200, a tak jak pisze Soul za pozostałe manele dałem dodatkowe 1700... + malowanie. I tak jest ze wszystkim niby wszystko można dać, ale koszta są wysokie. Dlatego przy obecnej furze starałem się znaleźć możliwie taki wypas jaki mnie interesował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Niema robienia na półgwizdka , nie bede jakieś wiochy z soba reprezentował , poszukiwania nadal trwaja , jakby cos ładnego wpadło wam panowie w oko to prosilbym zeby tutaj link wrzucac , prosiłbym tak do max 250 km od opola , albo 47-340 Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi