Bimmer92 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Koledzy w mojej książce serwisowej :mrgreen: 9 ostatnich przeglądów jest niby pod tym adresem z pieczątki: BMW tak samo z tyłu na tablicy rejestracyjnej na tym czarnym pisze mi autohaus bmw stahmer co to wgl jest? aha a ostatnia pieczątka jest z firmy niby: https://www.drivelog.de/Werkstatt/Burgthann/Waltraud-Wagner-Kfz.-Rep.-Werkstaette-Tankstelle-Burgthanner-Str.-34/d-11013488 wiecie Panownie może co to za firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie martw się. To serwisy mojego wujka. Kichy nie odwala... ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 uf chociaż tyle:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 a zniżki jakieś macie? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Tak. Tak. My tam za darmo robimy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Choćbym chciał to ***** nie wiem sam co mogę napisać jeszcze temu typowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Chopie załóż 1 temat Np. ''pomóżcie rozwiązywać problemy z moją furą'' i tam wal wszystkie postylolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Widzę ze ma 180 problemu z autem po zakupie. Domyślam się ze 1 post to przywitanie na forum w dziale powitania , a 1 to odpowiedz "uff chociaż tyle :dance::dance:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ale o so chosi,bo mnie dawno nie bylo i nie jestem w temacie :D Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 A poczytaj posty kolegi, lolol typu: czy na 1 osi mogą być opony tej samej firmy o różnej głębokości bieżnika:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 :lol:Fakt faktem wiele pytań ma kolega a to tylko e46,ciekawe co by to bylo jak by mial chociażby alpine B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Fakt faktem wiele pytań ma kolega a to tylko e46,ciekawe co by to bylo jak by mial chociażby alpine B6 Pierwszym pytaniem było by "Co to jest Alpine B6", a potem by już poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Czepiacie się Pytania wyglądają na prawdziwe Kolega chyba nie ufa wujkowi Google tylko nam, stąd tyle takich pytań Sent from my HTC One using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Czytając posty mam wrażenie że to trolling lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi