Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rdza podowozia bawaria e46

Bimmer92

Rekomendowane odpowiedzi

moglibyście rzucić okiem na to:

http://i58.tinypic.com/sm574i.jpg

http://i62.tinypic.com/2qdn09y.jpg

Auto posiadam o 4mc miałem to już po zakupie,na stacji sam to widziałem lecz mechanik mówił,że tyle to nic bo w większości są to części zaatakowane

Ale się chłopaka czepiliście, fakt trochę dużo pytań zadaje, ale widać że za dużo się nie zna więc pyta. Auto potyrane trochę jest to fakt, ale nie każdy kupuje samochód po dziadku z wermahtu robiącym 1tyś km rocznie i trzymającym go w garażu ogrzewanym. Ogólnie klamot do ogarnięcia, rdza na głowie i okolicznych elementach tylko powierzchowna, niema jakis strupów czy wżerów. Jedna sobota roboty i wszystko powinno być "czarne". Tanio kupił to teraz ma na start dużo roboty. Rewelacji z tego auta nie będzie, ale do zwykłej jazdy się nada.

Czy tanio kupił to nie wiadomo. Galerii nie ma a więc nie wiadomo co i jak. A to, że pyta to oki, ale są pewne granice przyzwoitości. Już mu raz napisałem że jak tak dalej pójdzie to wszyscy będą omijali jego tematy szerokim łukiem, ale jak widać nie dotarło...

Nie wiem gdzie i za ile kupiłeś to E46.

Albo spodziewałeś się stanu F10 albo podrostu jesteś nadgorliwy. Chyba zdajesz sobie sprawę ze tak naprawdę problemy ,które wydaja ci się poważne są to naprawdę błahostki.

Szczotka druciana w dłoń wyczyść te elementy do czysta zakonserwuj i po kłopocie.

Z drugiej strony zapamiętaj że zużyte elementy w autach się wymienia na nowe a nie czeka na ich samoczynny stan rozkładu.

Czasem wystarczy użyć wyszukiwarki na forum ewentualnie gOOgle.