Bimmer92 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 moglibyście rzucić okiem na to: http://i58.tinypic.com/sm574i.jpg http://i62.tinypic.com/2qdn09y.jpg Auto posiadam o 4mc miałem to już po zakupie,na stacji sam to widziałem lecz mechanik mówił,że tyle to nic bo w większości są to części zaatakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgibniew Opublikowano 6 Lutego 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja bym zezłomował i z głowy... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 no i załamałeś chłopa , kto teraz będzie zasypywał nas za***istymi postami z pytaniami:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie myślałeś o Toyocie? Raz kupisz i bez problemów będzie śmigała do Twojej śmierci a jeszcze i będzie co prawnukom zostawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja mialem to samo. Ale nie aż tyle. Kilka godzin na podnosniku i po problemie. Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 sprzedaj.. bo za pół roku złamie się od tej rdzy...teraz to jeszcze coś dostaniesz bo jak sie złamie to już złom a tam mało płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Taaa... Bo wasze nówki nie rdzewieja Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 :mrgreen:a trabant nie byl by lepsiejszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 powiem tak niema co robić z igły widły... każda tak ma... więc nie siedź na forum tylko idź to zrób zakonserwuj czy co.. no i rzuciłem okiem i co????????????? nic mi to nie dało ani Tobie tymbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Miałem w życiu kilka rowerów, żaden nigdy nie zardzewiał, a koszty ewentualnych napraw to groszowe sprawy. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ale się chłopaka czepiliście, fakt trochę dużo pytań zadaje, ale widać że za dużo się nie zna więc pyta. Auto potyrane trochę jest to fakt, ale nie każdy kupuje samochód po dziadku z wermahtu robiącym 1tyś km rocznie i trzymającym go w garażu ogrzewanym. Ogólnie klamot do ogarnięcia, rdza na głowie i okolicznych elementach tylko powierzchowna, niema jakis strupów czy wżerów. Jedna sobota roboty i wszystko powinno być "czarne". Tanio kupił to teraz ma na start dużo roboty. Rewelacji z tego auta nie będzie, ale do zwykłej jazdy się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Czy tanio kupił to nie wiadomo. Galerii nie ma a więc nie wiadomo co i jak. A to, że pyta to oki, ale są pewne granice przyzwoitości. Już mu raz napisałem że jak tak dalej pójdzie to wszyscy będą omijali jego tematy szerokim łukiem, ale jak widać nie dotarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Zawsze można zrobić zbiorczy temat, po co 100 osobnych lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie wiem gdzie i za ile kupiłeś to E46. Albo spodziewałeś się stanu F10 albo podrostu jesteś nadgorliwy. Chyba zdajesz sobie sprawę ze tak naprawdę problemy ,które wydaja ci się poważne są to naprawdę błahostki. Szczotka druciana w dłoń wyczyść te elementy do czysta zakonserwuj i po kłopocie. Z drugiej strony zapamiętaj że zużyte elementy w autach się wymienia na nowe a nie czeka na ich samoczynny stan rozkładu. Czasem wystarczy użyć wyszukiwarki na forum ewentualnie gOOgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Zawsze można zrobić zbiorczy temat, po co 100 osobnych Trylogia z tego co mi wiadomo już jest napisana i drugiej nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Nie wiem gdzie i za ile kupiłeś to E46. Albo spodziewałeś się stanu F10 albo podrostu jesteś nadgorliwy. Haha kolego tu Cię poprawie bo akurat mam w rodzinie F20 roczną i juz stelaże foteli rdzewieją :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi