tomek325e46 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 najprawdopodobniej zacznę się rozglądać za m54b30 z e39 jakby ktoś wiedział kto ma taki motor na swap na sprzedaż w dobrej cenie to priv poprosze chcesz to Ci z anglii moge przywiesc cos ciekawego w niskiej cenie bo wiadomo ze tutaj mozna wyrwac cos dobrego w smiesznej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 chcesz to Ci z anglii moge przywiesc cos ciekawego w niskiej cenie bo wiadomo ze tutaj mozna wyrwac cos dobrego w smiesznej cenie bardzo chętnie wszystko zależy od stanu silnika słodki trzeba by było Kosy zapytać jak to zarejestrował i placił oc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 BMW Seria 3 "BEJCA" - SWAP BMW 318- 2,5l. • Dziennik pokładowy • autoWcentrum.pl Poczytaj gość bardzo dokładnie opisał swoje rejestrowanie auta po swapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Zabawa fajna ale codziennie nikt nie będzie upalał auta pod biedronką wszystko się przeje takie auto to sie tylko na wekendy nadaje a weź takim przerobionym autem zrób wypadek :shock: zaczynają sie szybko schody że samoróbka opłaty na oc na inna pojemność i bulisz kase z własnej kieszeni Przeciez pozniej zmieniasz wszystko w dowodzie i jest zgodnie z litera prawa. Co do OC bedzie takie samo jakbys mial M50B25... Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 http://allegro.pl/show_item.php?item=3955946022 Miska do swapa m60/m62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja zmieniałem w dowodzie z 1.8 na 2.8, bez wiekszych problemów, kwit ze zmianami konstrukcyjnymi (pojemność i moc) ze stacji kontroli, nabazgrana kartka, że zamontowany silnik to moja własność i nawet w urzędzie poszło gładko. Nie ma się czego bać pod tym względem Przelicz tylko koszta i zastanów się nad opłacalnością, czy gotowiec nie wyjdzie taniej Mnie wyszło jakieś 2x wiecej, niż zakładałem :lol: OC po zmianie pojemności i jednej szkodzie wzrozło mi o jakieś 300zł, ale ja i tak płace ogromne haracze ze względu na wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi