Kamcio Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dostałem soft do nawigacji Professional (E60, E90), niestety nie mam na czym go przetestować, szukam beta testera, który się na to odważy. W najgorszym wypadku powrócimy nadal do angielskiego, a w razie powodzenia cała operacja jest wykonywana bezpłatnie PL menu bez PL lektora (zostaje angielski, lub niemiecki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Kusicielu ty nasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 A jak długo taka operacja trwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Około 2h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Około 2h. ok to na kiedy możemy się umówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Aktualnie jestem poza Wrocławiem, wracam za jakieś dwa tygodnie dopiero, jeśli do tej pory nie znajdę chętnego na miejscu to się będę odzywał :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Aktualnie jestem poza Wrocławiem, wracam za jakieś dwa tygodnie dopiero, jeśli do tej pory nie znajdę chętnego na miejscu to się będę odzywał :drunk: Ok:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Sprawa nadal aktualna, właśnie znalazłem co trzeba wgrać, żeby wróciło menu serwisowe. Także mam taki zestaw: PL Menu do CCC Professional bez lektora (zostaje ang. lub niem.) z pełną funkcjonalnością, kwestia przetestowania tego teraz osobiście. Konik poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 No i panowie POWODZENIE. Udało nam się zainstalować PL menu do BMW CCC Professional w konikowej E90 i autko ma się dobrze, a poniżej kilka zdjęć dla potwierdzenia: [ATTACH=CONFIG]28780[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28781[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28782[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28783[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28784[/ATTACH] Jeszcze raz dzięki konik za występy w roli beta testera i pozdrawiam! bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 bajera :lol: ile coś takiego kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 To zależy gdzie i jak, ale ogólnie ceny wahają się w granicach 500zł po firmach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi