Rafałs Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam Mam pytanko jaki olej najlepiej wlac do silnika ? (NIE MAM NIGDZIE PODANE CO BYŁO WCZESNIEJ) bmw e91 318d przebieg 180 tys... jakieś propozycje ? jest to mój pierwszy diesel dzieki happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 hmm jakbym nie widział co mam w aucie to nie kombinowałbym jaki dolać tylko wymieniłbym na zupełnie nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 o to mi chodzi :lol: zastanawiam sie tylko czy 5W40 czy 0W30 czy może przy takim przebiegu wlać już 10W40 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 10w40 nie lej... przebieg masz dość mały ja do m57 lałem 0w40 mobila i było bobrze... ale można zalać motula a i poproś moderatora o przeniesienie tematu i zmiane nazwy bo zmiana oleju to nie tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 przebieg 180 tys... astanawiam sie tylko czy 5W40 czy 0W30 czy może przy takim przebiegu wlać już 10W40 ? Rafał przecież to nie Fiat, ja mam 250 tysi a wlewam 5W40, ten przebieg to nic biorąc pod uwagę silnik... poproś moderatora o przeniesienie tematu i zmiane nazwy bo zmiana oleju to nie tuning Kolegi dawno nie było na forum to się odnaleźć nie może :4: Przeniosę do właściwego działu. Odnośnie oleju: Dobierz olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 o to mi chodzi :lol: zastanawiam sie tylko czy 5W40 czy 0W30 czy może przy takim przebiegu wlać już 10W40 ? 180 tys. To lekko po dotarciu 5w40 Motul Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja do swojej 320d leje 5w30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi