Bimmer92 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Koledzy mam to już od zakupu auta ale,że udało mi się nakręcić dzwiek to wstawię tutaj Zippyshare.com Ten dżwiek takie terkotanie jest słyszalne po puszczania sprzęgła(a najbardziej jak się np cofa na pół sprzęgle) i po puszczeniu sprzęgła Pierwszy mechanik dobry tak wciska i wciska to sprzęgło z 5minut mówi nie chce Cię straszyć ale to dwu masa,ale mówi tyle to nic można jezdzić Drugi mechanik tamten tylko w bmw siedzi,też sprawdzał,wciskał z 5minut sprzęgło itp i mówi to żadna dwu masa to łożysko oporowe a wy jak oceniacie? Edytowane 2 Lutego 2014 przez Bimmer92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 moje zdanie takie.... ZMIEŃ NAZWE TEMATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak zmienisz to Ci odpowiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 skoro jeden i drugi mechanik stwierdzil ze to z okolic sprzegla to trzeba i tak skrzynie sciagnac a wtedy juz sie okaze co dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 już zmieniłem.. teraz kolego odpowiesZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 odpowiem... wszystkie elementy które twoi mechanicy powiedzieli. czy to dwumasa czy to docisk/tarcza czy łożysko oporowe są między silnikiem i skrzynią biegów . jeśli jej nie ściągniesz to nie bedziesz wiedział co!!!!! tak więc do kanału marsz i ściągać skrzynie żeby się dowiedzieć co!!!! bo to wróżenie fusów !!!! to tak jakby bolał cie brzuch to jedni powiedzą że żołądek inni że nerki a inni że wątroba... a bez prześwietlenia do końca nie bedziesz wiedział!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 heheh doktor Dyzio radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Na pewno jedno z dwóch u mnie tak warczało , śmigałem z tym tak ok rok, nie pamiętam już dokładnie, potem kupiłem łożysko oporowe i zmieniłem, jednak praktycznie nie za wiele to zmieniło , po jakimś czasie kupiłem 2Masę, nowe sprzęgło z dociskiem i łożyskiem w komplecie, po wymianie problem się skończył. Jak chcesz to 1 łożysko z łapą mam praktycznie nówka jak chcesz to pisz na Pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 ale rok śmigałeś i nic się nie działo złego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Nic się nie dzieje, oprócz takiego trrryt przy wciskaniu i wyciskaniu sprzęgła i podejrzewam, że jeszcze bym tak pojeździł sporo bez wymiany, ale to przecież BMW i nie wypada tak rzegotać na ulicachlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 no tak a spytam przy okazji by new tematu nie tworzyc http://i62.tinypic.com/314fmur.jpg czy te korekty wtrysków są dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 dobre choć nieznacznie podwyższone suma korekcji powinna dać ci ok 0,0 u Ciebie widzę jest 0,03 tak że nie masz się czym przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Korekcje oki. A u mnie taki dźwięk dawało walnięte łożysko oporowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimmer92 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 kolego Jaro miałeś taki sam dzwiek jak na filmiku?? tzn przy puszczaniu sprzęgła grzechotanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Tak. Żeby się nie męczyć wymieniłem od razu dwumasę (też była już na końcówce żywota), tarczę i docisk. Za zestaw luka dałem 2 klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi