viviek Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 witam, znalazłem takową wtyczkę i jakoś nie mogę jej znaleźć na necie zielona jak do wpinania PDC dane na wtyczce: SIEMENS 02 B 1026-Y264 z 2 strony BMW /1 8 356 382 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Elektroniczny katalog części: wyszukiwarka oryginalnych akcesoriów BMW i oryginalnych części BMW. [h=1]Kto szuka, ten znajdzie.[/h][h=3]Elektroniczny katalog części BMW.[/h] Czy to pojemnik dachowy, sprzęgło, czy klocki hamulcowe: w elektronicznym katalogu części BMW szybko i skutecznie znajdziesz informacje o tym, jakie akcesoria i jakie części zamienne oferowane są do Twojego BMW. Aby móc korzystać z bezpłatnej wyszukiwarki internetowej, wystarczy zalogować się na stronie głównej portalu, używając ogólnej nazwy użytkownika „eu111111” i hasła „bmwetk1”, i już masz dostęp do naszej bogatej bazy danych oryginalnych części BMW i oryginalnych akcesoriów BMW. W kolejnym kroku wybierz model Twojego BMW i sprecyzuj wyszukiwanie, określając żądane kryteria. Po wysłaniu zapytania wyszukiwarka dostarczy Ci kompletną listę wszystkich oryginalnych akcesoriów i części BMW oferowanych do Twojego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Elektroniczny katalog części: wyszukiwarka oryginalnych akcesoriów BMW i oryginalnych części BMW.Kto szuka, ten znajdzie. Elektroniczny katalog części BMW. Czy to pojemnik dachowy, sprzęgło, czy klocki hamulcowe: w elektronicznym katalogu części BMW szybko i skutecznie znajdziesz informacje o tym, jakie akcesoria i jakie części zamienne oferowane są do Twojego BMW. Aby móc korzystać z bezpłatnej wyszukiwarki internetowej, wystarczy zalogować się na stronie głównej portalu, używając ogólnej nazwy użytkownika „eu111111” i hasła „bmwetk1”, i już masz dostęp do naszej bogatej bazy danych oryginalnych części BMW i oryginalnych akcesoriów BMW. W kolejnym kroku wybierz model Twojego BMW i sprecyzuj wyszukiwanie, określając żądane kryteria. Po wysłaniu zapytania wyszukiwarka dostarczy Ci kompletną listę wszystkich oryginalnych akcesoriów i części BMW oferowanych do Twojego samochodu. dzięki tylko cały czas dostaje error [h=1]Usterka działania[/h][h=2]W sieci wystąpił wewnętrzny błąd.[/h]Błąd podczas ładowania informacji nt. części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ostatnimi czasy nie zaglądałem tam gdyż chwilowo moje BMW poszło do ludzi. Może to przejściowe. A chciałem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi