przem62 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Przygode z BMW zacząłem już 6 lat temu od e36 1,8i,po trzech latach uzytkowania zmieniłem na e46 2,0d wszystko co jestem wstanie zrobić przy samochodzie to wykonuje sam od mechaniki po elektryke to drugie bardziej mnie kreci uwielbiam kabelki i wszystko z nimi zwiazane.Obecnie od jakiegoś czasu bawie sie komputerem i wszystkim z tym zwiazane mam nadzieje ze bede mógł pomoc aczkolwiek po przejrzeniu paru postów widze ze sa specjalisci którzy ogarniaja temat o wiele lepiej.Dziekuje i pozdrawiam wszystkich.uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witamy na forum i mamy nadzieję, że twoja wiedza się tu przyda :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witaj Kolegobmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Siemanko, na pewno skorzystamy z Twojej wiedzybmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 :bry:Czekamy na fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi