Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

SWAP na M50B25

Kapłaniasty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wiem, że temat oklepany, ale chciałem dowiedzieć się czy przy takim SWAP'ie może zostać skrzynia od 1.6, czy pasuje i ewentualnie ( jeśli nie pasuje ) jaką skrzynie najlepiej kupić. Słyszalem, że skrzynia od M50B20 wcale sie nie różni od M50B52. Kolejne pytanko, a mianowicie jaki wydeszek, jakiś komplet od 3.0 na przyklad ??

A przy okazji, znacie jakiś dobry warsztat, we Wrocławiu, który za taką przekładkę nie zawoła mi 2500 zł ?!

hej ja u siebie przekladalem w kompakcie z 1.6 na 2.8 i skrzynie zostawilem seryjna ale w sumie nie podobalo sie jej dzialanie (zmeczona byla nie wiem czym) i mialem jakas zadbana na stanie nie zmeczona chyba z piatki i zmienilem, skrzynia z 1.6 pasuje w 100% , wydech najlepiej seryjny tzn taki jaki ma byc do silnika m50b25 , jak chcesz moge sie podjac przekladki jak masz wszystkie klamoty nie ma problemu , czas realizacji tydzien bo robie chlopakowi strokera z m50b25 chyba ze pod koniec tygodnia jak wszystko jest to 3 dni na spokojnie i wyjedziesz 2.5 jak jstes zaintresowany dzwon 505871335 bankowo sie dogadamy

Wiem, że temat oklepany, ale chciałem dowiedzieć się czy przy takim SWAP'ie może zostać skrzynia od 1.6, czy pasuje i ewentualnie ( jeśli nie pasuje ) jaką skrzynie najlepiej kupić. Słyszalem, że skrzynia od M50B20 wcale sie nie różni od M50B52
Pasować to będzie, ale przełożenia to już nie koniecznie, o dyfrze nie wspomnę, więc sam przekładka silnika to dopiero pół sukcesu, by hulało jak trzeba