mozaik Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 chce przeprowadzic kompleksowa diagnoze mojej BMW 535 tds z 94 roku. chce zeby mi sprawdzili co jest nie tak i to zrobili i niczego nie omineli. wiem na pewno ze uszczelke pod glowica trzeba wymienic. slyszalem o stando i jetroniku lecz nie bylem u nich nigdy i nie bardzo wiem komu zaufac no i co proponuja. z gory dziekuje za porade <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 polecam podjechac tez na legnicka 52a do jana bebenka.. ceny przyzwoite... zajmuja sie beemkami i zawsze do nich smigam...wiem ze robili juz wiele tdsow.. napewno wyjdzie taniej niz w stando i jetroniku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 STANDO drogo. a od jana bebenka kupowalem klamoty w super stanie za rozsadna cene-polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi