///Kubek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siema wszystkim! Dzisiaj zupełnie przypadkiem wpadłem na Wasze forum i uśmiech nie schodzi mi z paszczy :lol: W końcu będę na bieżąco ze spotami we Wrocławiu! Nie będę tu ściemniał i lał wody, od razu przejdźmy do rzeczy: Moje e34 520i Auto pewnie znane przez wielu z Was ;-) W moim posiadaniu od lipca 2013. Poprzednim właścicielem był Daan, moderator z bmw-sport.pl. To tak tytułem wstępu. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie zajmę się swoim tematem na maxbimmer, dodam trochę zdjęć i popiszę o tym co jest i co planuję jeszcze zrobić :bmwsexemofg3:. piona! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wygląda obłędnie...:drool: Pięknie jej w tych RC'kach. Mam nadzieję, że rozbudujesz galerię Witaj na forum bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konar Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witajbmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witaj na forum, przyznam, że rzadko widuję BMW serii 5 w bieli, ale ma to swój urokbmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi