JohnyB Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jest u nas w pobliżu jakiś dobry blacharz który umie liktwidować minimalnie wgniotki?ile takie coś normalnie kosztuje? Jakiś baran mi za****l drzwiami i zrobił mi na tylnim błotniku takie *****,niby małe ale wkur... mnie to,bo moje oko to widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 http://www.maxbimmer.pl/f45/blacharstwo-lakiernictwo-pranie-tapicerki-polerowanie-22281/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 mówisz że da rady? chodzi mi o tą metodę że bez malowania,poprostu od środka wypchać punktowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wbij w Google ding&king. Mi pomoglo Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dużo się da ale musisz znaleść zakład,który się tym zajmuję biorą od 100zł za małe wgniecienie i w górę za większe...Udaje się nawet tak zrobić,że nie ma śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ty a może takie cos? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanSAN Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dużo się da ale musisz znaleść zakład,który się tym zajmuję biorą od 100zł za małe wgniecienie i w górę za większe...Udaje się nawet tak zrobić,że nie ma śladu. Jest takich warsztatów coraz więcej i to w całej Polsce, więc wystarczy poszukać w google Kiedyś to była nowość, teraz to standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi