sylwekbmw e36 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam. Ostatnio kupiłem IS'a wywaliłem z niego alarm i nie mam kierunkowskazów. Swiatła awaryjne sa. Oraz po tym nie działa wskaznik paliwa który działal wczesniej przed usunieciem alarmu. PROSZE O POMOC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekbmw e36 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Bezpieczniki sprawdziłem wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 spróbuj sprawdzić przekaźnik w skrzynce od bezpieczników, jak wlączysz kierunek to powinien pykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Alarm był pewnie podłączony do kostki z kablami od kierunków, wciskałeś guzik i bajerancko migało autko że się otworzyło/zamknęło. Ktoś kto usuwał alarm mógł zostawić te przewody wypięte - sprawdz to i ewentualnie z powrotem je wepnij. Lub bagietki przy kierownicy coś szwankują, nie mają styku. A co do poziomowskazu na tablicy, chyba w e36 można zrobić test zegarów - zrób i powiedz czy wskazówka się ruszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekbmw e36 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zrobiłem test wszystko zegarów wszystko działa. Przed wyjeciem alarmu sam go wyciagałem wszystko było dobrze wszystkie kable podłaczałem i łaczylem tak jak było w oryginale. tzn działał wskaznik poziomu paliwa oraz kierunkowskazy. czy to ze nie działa wskaznik moze miec wlyw na to ze sa tylko awaryjne swiatła/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Sprawdz przekaźniki i bezpieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekbmw e36 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 bezpieczniki całe pzrekazniki nie chodza nie ppykaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 bezpieczniki całepzrekazniki nie chodza nie ppykaja to masz winnego, taki czarny prostokatny to jest ciut wiekszy niż te standardowe kwadratowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekbmw e36 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ale awaryjne sa. a co mam zrobic z tymi małymi dwoma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekbmw e36 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 awryjne działaja a kierunki nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 też tak miałem jak dobrze pamiętam, spróbuj też podmienić przełącznik kierunków kolo kierownicy od kogoś, 5 min roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi