get_low Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Powitać wszystkich użytkowników. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż nie posiadam żadnego BMW, lecz dażę to markę szacunkiem, co też spowodowało moją obecność tutaj. Do sedna - jakiś czas temu, jeszcze w lecie na wrocławskich drogach zauważyłem jakąś czerwoną E36 na full agrotuningu, typu ławka z parku jako spojler na klapie, siatki a'la ogrodzenie gdzie się da itp. No i oczywiście na klapie wlepa "MAXBIMMER.PL" - myślę sobie "OK, wszędzie znajdzie się taki szpec-tjuningowiec, co wie lepiej, zazwyczaj na każdym forum jest taki przynajmniej jeden :lol:". Lecz jadąc dzisiaj rano do pracy, miałem okazję spotkać zieloną E38 z w/w adresem na klapie, na pierwszy rzut oka wszystko spoko, ładny lakierek, tylne lampy bodajże nie ori, ale pasujące do furmanki, no czyli spoko, są jakieś mody, gość dba o ciekawy samochód se myślę. A tu się okazuje, że po wjechaniu w dziurę auto buja się, prawie odrywając tylne koła od asfaltu, jeszcze przez kolejne 200 metrów :shock: Czyli amortyzatory tylne nie istnieją w tym samochodzie :lol: Ludzie, gdzie tu logika, gdzie myślenie - podstawą jest mechanika, ogarnięcie blachy jeśli zachodzi takowa potrzeba, a dopiero później jakieś ciekawe mody - oczywiście nie takie jak w przypadku tej czerwonej E36 Przecież zazwyczaj wystarcza dobra fela, gleba i ogarnięcie lakieru. Przy okazji do właścicieli opisanych wyżej sprzętów - pościągajcie te wlepy z tylnych klap, bo to wygląda jak klub ulepów - przynosicie wstyd temu forum. Oczywiście zakładam, że jesteście tutaj wyjątkami (nie zdążyłem jeszcze przeglądnąć klubowych wozideł), no chyba, że jest inaczej i ten klub szczyci się właśnie taką fuszerką :bag: Sam modzę swój samochód i wiem, że nie zawsze jest na wszystko kasa, ale trzeba mieć jakieś priorytety. No i to w sumie tyle co się chciałem wyżalić i podzielić opinią osoby z zewnątrz. Pozdro! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 witaj.... jestem na tym Forum jakiś czas i żadnych agro tuningów nie odnotowałem na zlotach ani spotach..... ani nie znam tych aut o których piszesz/........ e38 to znam wszystkie z tego Forum.. hmm dziwi mnie fakt że nie posiadasz BMW a wiesz że e38 miała lampy nie oryginalne.... no dobra jeśli np miała leksusy to wiadomo że nie ori... ale do czego zmierzam ... nie mamy zbytnio kontroli kto się wozi z naszą wlepą.... generalnie ktoś kto jeździ na zloty/spoty to nie ma auta zwieśniaczonego ani co myśle wybitego jakiegoś co robi 4 ślady:P alew zawieche nikomu nie zglądam za zlotach:4: zazwyczaj tak jest że auta się sprzedają a nowy właściciel nie ściąga wlepy i nieco wstydu przynosi klubowi... Get Low Bro WrocLow pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 z jednej strony dobrze pisze ;)ja tam jestem zdania ze mechanika przede wszystkim potem blacharka,badz jakies fajne mody,osobicie sam mam e36 touring jaram sie dobrze zrobionymi autkami ładny lakierek ,stan mechaniczny bez zastrzezen,dobra fela ,ciemne szybki ,zadnych q..wa choinek na desce rozdzielczej wole np e36 bez m-paka bo co druga lata na tych m pakach heh Na forum jestem krótko ale tez nie uraczyłem zadnych statków kosmicznych na spotach. Według mnie wiekrzosc ludzi z tego forum godnie je reprezentuje czesci z nich nie znam mam nadzieje ze poznam w niedalekiej przyszłosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
get_low Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 No to nic tylko się cieszyć z tego co piszecie Fakt faktem dobrze Dyziu piszesz, mogłem trafić akurat te dwa najgorsze przypadki typu 7 woda po kisielu, co to po forumowiczu tylko wlepy zostały Mam nadzieję tylko, że nikt się nie obraził za to co napisałem, a ci co trzeba to wezmą to do siebie i tyle Wylałem tylko swoje żale, bo mnie zabolało, że porusza się po drogach taki fotel bujany w postaci E38 i jeszcze uważa się za wielkiego klubowicza z wlepą :lol: Jak spotkam kolejną padakę co wam forum reklamuje to dam dokładne namiary, łącznie z fotami :mrgreen: Rzuciłem okiem na kilka tutejszych sprzętów i widzę, że dobrze się tu dzieje, na pewno będę zaglądał co jakiś czas. Byle tępić agro i do przodu! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 wlepa wlepą , nikt nie bedzie za kimś latał żeby mu naklejke zerwać panowie z agro tuningu może specjalnie sobie naklejają maxbimmera na aucie żeby szpanować że są w tym klubie bo mają odpicowaną beatke :lol: z tego co wiem i obserwuje to nie toleruje się tu agro tuningu heheh zawsze ,jeśli nawet taki obywatel się tu czymś chwali i zalatuje padliną od strony wizualnej czy też mechanicznej ,staramy się aby jednak zmienił zdanie i nie kaleczył w ten sposób auta jednak jest druga strona , nie którzy jak widac nie raz na drogach to lubią taki styl i już z takim delikwentem nie da sie nic zrobic :mrgreen::mrgreen: te fury co tu znam i ludzi ,to nie kwalifikują sie do dziwnie dbających i upiększających swoich aut w strone wsi ,wręcz przeciwnie ,jednak dziwakami po troche to też nas trzeba nazwać bo zwykły człowiek nie kocha tak tej marki jak ja i koledzy z tego klubu :lol: Nie należy oceniać tego klubu pochopnie ,jak się nie zna go ani troche tylehappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 widocznie tych dwoch fachowcow bardzo pragnelo dostac sie do klubu maxbimmer ale skoro maja takie auta co opisujesz to niechcieli robic tutaj sobie wstydu to chociarz naklejki sobie poprzyklejali:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Przejrzyj Galerię z autami, poczytaj tematy, sprawdź ile ludzie tutaj pakują kasy w auta i wtedy wypowiadaj o logice, myśleniu i dbaniu o samochód. Znam sporo osób z tego forum i wiem, że gdy tylko coś zacznie stukać, pukać, cokolwiek budzi jakieś podejrzenia - od razu to wymieniają. Nie jest to Syndykat ani Raceism gdzie trzeba przejść specjalną weryfikację by wogóle założyć galerię. Na tym forum zarejestrowani są właściciele, miłośnicy i maniacy marki BMW - nikt nie oczekuje tutaj wydruków ze stacji diagnostycznej by pozwolić się komuś utożsamiać z tym Klubem. Opieranie się na dwóch przykładach w których nawet nie do końca wiadomo o jakie auta chodzi, rejestrowanie się tylko po to by po kimś pojechać (nie mając nawet auta tej marki) jest albo marną prowokacją albo wynikiem zimowej depresji Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 lepiej pochwał się co masz za auto :lol: rzucimy okiem czy kozak fura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 A ja myślę, że to są auta z konkurencyjnego klubu, a naklejki to taki sabotaż :4: ,dobra dosyć tego idę posłuchać czy mi coś tam nie puka w czarnuchulolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Siemankobmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja jak jade autem nic nie puka nic nie stuka jest taka cisza ze słysze jak trawa rosnie heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Pewnie do ich max wypaśnego tuningu brakowało im jeszcze nalepek klubowych to sobie na drukarce printneli i na klej szkolny przykleili:D Moja ma tylko wiejskie endzel ajsy po poprzednim właścicielu i mi wstyd z tym jeździć (robie mechanikę i na optykę przyjdzie dopiero czas), a co dopiero z kompletnym WieśPakietem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Fajnie ,że wpadłeś i poopowiadałeś co tam sobie myślisz. Nie wiesz jednak jak to jest w klubie i z ludzmi i z samochodami-chyba nie byłeś nigdy w żaden sposób zainteresowany tematem bycia w jakimś klubie-niewiele wiesz a w zasadzie nic nie wiesz. Twój staż za kółkiem i kilometry przejeżdzane też pewnie niewielkie bo piszesz jakbyś teoretyzował o jeżdzie kupą żelaza składającej się z masy elementów i z których każdy może się zepsuć. Wnioski wyciągnąłeś takie jaka jest Twoja wiedza. Ludzie mają różne priorytety ale Ty jesteś tym ,który te priorytety ma ustalać jak rozumiem. Dla jednych to wahacz a dla innych dobre koło;) Pozdrawiam i życzę bezawaryjnego auta, a jeżeli już ma się coś zepsuć to conajwyżej w garażu i nie może to być sobota wieczór:) BTW-Bastars co to znowu za konkurencja rośnie skoro "bmw pasji" już dawno nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 A no zobacz nie wiedziałem, że umarło śmiercią naturalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi