Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

2004 E46 330Xi 4x4 231KM

greggcz

Rekomendowane odpowiedzi

Do sprzedania 2004 BMW 330xi, 166000km przebiegu z instalacja LPG BRC (sekwencyjna Plug&Drive). Jestem drugim włascicielem, samochód kupiłem podczas pobytu w USA w 2006, w 2011 sprowadziłem do Polski podczas przeprowadzki.

Samochód wyposażony jest w nawigacje i fabrycznie zainstalowane dodatkowe opcje:

Cold Weather Package - podgrzewane siedzenia i opuszczanie siedzenia tylne

Premium Package - skórzane siedzenia, automatyczny sunroof,

Sport Package - sportowa kierownica, czujniki cisnienia opon, sportowe siedzenia, sportowe zawieszenie, przedni spoiler, boczne spoilery

Manualna 6cio biegowa skrzynia biegów

Ksenony

Stały napęd na 4 koła

Tempomat

Instalacja LPG BRC

Nawigacja

Telefon CDMA

Samochód był garażowany od 2006 roku i jest w bardzo dobrym stanie zarówno mechanicznie (regularne przeglądy i zmiana oleju zalecanego przez BMW Castrol 5W30) jak i z wyglądu.

W 2011 roku zainstalowany został sekwencyjny LPG (BRC Plug&Drive).

Cena do negocjacji: 33750zł

Kontakt: 724-646-443 lub mailowo (gregg@czupryna.pro), zdjęcia prześlę na maila, do oglądnięcia w Warszawie.

BMW 330 33750.00 PLN. Warszawa - otoMoto.pl

Jak dla mnie to temat do usunięcia - koleś nie jest w ogóle z naszych okolic,nie dodał nawet zdjęć wg regulaminu, a poza tym widać że zarejestrował się na forum, tylko po to aby puścić swoje auto, jeden post na krzyż i od razu w tym dziale,od tego jest tablica.pl .

Jak dla mnie to temat do usunięcia - koleś nie jest w ogóle z naszych okolic,nie dodał nawet zdjęć wg regulaminu, a poza tym widać że zarejestrował się na forum, tylko po to aby puścić swoje auto, jeden post na krzyż i od razu w tym dziale,od tego jest tablica.pl .

X 2 !!!

Songo ma, sam miałem e46 xdrive, to jest stały napęd na 4 łapy bmw_1

Poszukałem trochę i faktycznie moment dostarczany jest na obie osie nawet przy jeździe na wprost, a byłem przekonany, że przód jest dołączany przy pomocy jakiegoś haldexa. W końcu BMW to nie VW :)