greggcz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Do sprzedania 2004 BMW 330xi, 166000km przebiegu z instalacja LPG BRC (sekwencyjna Plug&Drive). Jestem drugim włascicielem, samochód kupiłem podczas pobytu w USA w 2006, w 2011 sprowadziłem do Polski podczas przeprowadzki. Samochód wyposażony jest w nawigacje i fabrycznie zainstalowane dodatkowe opcje: Cold Weather Package - podgrzewane siedzenia i opuszczanie siedzenia tylne Premium Package - skórzane siedzenia, automatyczny sunroof, Sport Package - sportowa kierownica, czujniki cisnienia opon, sportowe siedzenia, sportowe zawieszenie, przedni spoiler, boczne spoilery Manualna 6cio biegowa skrzynia biegów Ksenony Stały napęd na 4 koła Tempomat Instalacja LPG BRC Nawigacja Telefon CDMA Samochód był garażowany od 2006 roku i jest w bardzo dobrym stanie zarówno mechanicznie (regularne przeglądy i zmiana oleju zalecanego przez BMW Castrol 5W30) jak i z wyglądu. W 2011 roku zainstalowany został sekwencyjny LPG (BRC Plug&Drive). Cena do negocjacji: 33750zł Kontakt: 724-646-443 lub mailowo (gregg@czupryna.pro), zdjęcia prześlę na maila, do oglądnięcia w Warszawie. BMW 330 33750.00 PLN. Warszawa - otoMoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dorzuć zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Stały napęd na 4 koła Mogę się mylić ale wydaje mi się że BMW nie ma stałego napędy na 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jak dla mnie to temat do usunięcia - koleś nie jest w ogóle z naszych okolic,nie dodał nawet zdjęć wg regulaminu, a poza tym widać że zarejestrował się na forum, tylko po to aby puścić swoje auto, jeden post na krzyż i od razu w tym dziale,od tego jest tablica.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Mogę się mylić ale wydaje mi się że BMW nie ma stałego napędy na 4x4 Songo ma, sam miałem e46 xdrive, to jest stały napęd na 4 łapy bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jak dla mnie to temat do usunięcia - koleś nie jest w ogóle z naszych okolic,nie dodał nawet zdjęć wg regulaminu, a poza tym widać że zarejestrował się na forum, tylko po to aby puścić swoje auto, jeden post na krzyż i od razu w tym dziale,od tego jest tablica.pl . X 2 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Songo ma, sam miałem e46 xdrive, to jest stały napęd na 4 łapy bmw_1 Poszukałem trochę i faktycznie moment dostarczany jest na obie osie nawet przy jeździe na wprost, a byłem przekonany, że przód jest dołączany przy pomocy jakiegoś haldexa. W końcu BMW to nie VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi