kleyone Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dzień dobry, powoli przymierzam się do dołożenia grzania do moich foteli i chciałem zaczerpnąć kilku rad, otóż namierzyłem już dawce mat FOTEL KIEROWCY PASAŻERA BMW E39 LIFT 02r EUROPA (3871016360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. teraz moje pytanie, czy maty z tego fotela nadadzą się do moich? (komfortsitze) czytałem że istnieje możliwość że przewody są już poprowadzone, jak to sprawdzić ewentualnie gdzie kupić? czy ostatnią rzeczą jaką potrzebuje jest panel z przyciskiem od grzania czy potrzeba coś jeszcze? pytałem już 5oul'a i wspominał coś o module komfortu o oznaczeniu high, i nie mam pojęcia co to jest:D i czy ktoś z forum przeprowadzał już taką operacje bądź zna kogoś kto już to robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 z matami bedziesz mial troche roboty bo trzeba zdjac skore itd itd... lepiej kupic juz fotele z grzaniem cale. Zalezy czy wersja przed czy po lift. potrzebujesz wiazki jezeli przedlift to kostki osobne i do tego modul sam teraz szukam... a jak polift to wiazka i panel jednolity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 polift, niestety nie stać mnie na takie fotele, na dodatek wiązałoby się to i tak z przerabianiem ich bo mam niestandartowo dobrane kolory czyli jasna skóra i czarne plastiki, a jeżeli chodzi o sciąganie skór to mam znajomych tapicerów więc z tym nie będzie wiekszego problemu co do wiązek znalazłem coś takiego, ale nie wiem czy to wystarczy BMW E39 WIĄZKA FOTELA PRAWA LEWA (3897124020) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 tez na nia patrzylem i nie jestem do niej przekonany jade do goscia od ktorego bralem fotele i od niego sobie wytne wiazke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 ok, jakbys już kładł kable u siebie to mógłbyś zrobić jakąs fotorelacje bardzo by mi pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 spoko bo elektryke podlaczyc to jest 10 minut roboty... gorzej z tym grzaniem ale tez bede bral sie chyba sam... bo jak poszedlem zapytac to 600-700 zl chcieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Własnie zdobyłem 2pdfy co i jak z tą elektryką i wydaje mi się ze to nie takie 10 minut roboty, przynajmniej dla mnie Zippyshare.com - Podgrzewane fotele BMW e39 połączenie panel-bezpieczniki-zasilanie.pdf Zippyshare.com - Podgrzewnie foteli BMW e39 połączenia panel-fotele.pdf :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Mowie o podlaczeniu sterowania fotelami by jezdzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jak to pobrales wyslij mi na maila... kormoran761@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 moje juz jezdza chce tylko dołożyc grzanie, mail poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Moje tez tylko nie grzeja jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 że się wtrącę do rozmowy Samo podłączenie to nie problem, gorzej z poprowadzeniem wiązek. Temat przerabiałem u siebie, miałem "gołe" fotele sport pakiet i zamieniłem całość na M5 z grzaniem, pompowaniem, elektryczną regulacją i pamiecią. Podłączaj śmiało wg schematów podanych w temacie i będzie śmigać jak z fabryki. Radzę uzbroić się w cierpliwość, w razie potrzeby pinów do kostek to służe pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Możesz się pokusić o podłączenie elektrycznie regulowanej kolumny kierowniczej-jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 zbyt droga sprawa, jakbym miał zmienić kierownice to tylko na M-pakietową albo chociaż po lifcie, a ludzie bardzo wysoko je cenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Miałem na myśli wymianę samej kolumny z regulowanej ręcznie na elektrycznie Co do kierownicy to za jakiś czas swoją będę żenił (serducho z M) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 aa fakt, jakoś od razu skojarzyłem z podgrzewaną kierownicą, akurat elektryczną regulacje miałem już na wyposażeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi