Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Polecane marki sprzętów ADG,RTV itp.

Georgii

Rekomendowane odpowiedzi

A ja polecam telefony htc,nie żadne srasungi czy lginki. Kupiłem 2,5 roku temu htc hd2 i śmiga do tej pory,na baterie też nie narzekam,co prawda zmieniłem system na andka 4.3 z windowsa 6.5 bo po prostu na antku mam więcej aplikacji.

Od 2 miesięcy stałem sie posiadaczem hte one... to jest kurcze kosa i sądzę że raczej marki telefonów nie zmienie.

Ogólnie polecam androida,ponieważ na niego można wszystko sciągnać "za darmo" navi,gry..itd.

Czy ktos ma iphona? na niego można wrzucać scrakowane ******ły?

posiadam iphone i żeby bawić się w darmowe rzeczy trzeba zrobić jailbreak, traci się wtedy jednak gwarancje, osobiście nie bawię się w takie rzeczy. Mimo iż iphone 4 to już dość leciwy telefon, nigdy mnie nie zawiódł, chociaż raz wodował i upadł z około 3 metrów plackiem na beton(wymiana tylnego panelu) jak wspomniałem jest to już dość stary telefon i na najnowszym sofcie (ios7) jest już po prostu wolny, a czasem wręcz irytujący.

Ja nie polecam HTC bo miałem hd2 jak kosztował ok 2tyś i przy siedzeniu na internecie przegrzewał się i gasł.

Teraz używam Huawai z reklamy Kuby w Pleyu z rok temu,smartfon prosty i tani ale zbiera zasięg na zadupiach pięknie tam gdzie na np.nokii nie da się gadać :) ma androida i bateria trzyma bez zabawy ok 3dni więc jestem zadowolony.

Ja nie polecam HTC bo miałem hd2 jak kosztował ok 2tyś i przy siedzeniu na internecie przegrzewał się i gasł.

Ja też za niego tyle dałem :P system windows 6.5 był niewypałem i to nie sprzętu wina tylko oprogramowania ;) Huawai pewnie na adnku to Ci śmiga :) Htc one kupiłem za 2300zł i raczej nie będe żałował tych pieniędzy ;)

Polecam markę BMW!!!

Poza tym polecam amplitunery DENON.

Denona również posiadam już 6 rok i nadal fajnie sie sprawuje,a co najważniejesze nigdy nie było z nim problemu.

50 cali to na stopce bym nie postawił bo trochę duży na taką małą powierzchnie trzymania...Jeśli chodzi o mnie to takiego wielkoluda tylko na ścianę bym dawał.

nie jestem przekonany do wieszania na ścianie bo uchwyty tez na dużej powierzchni nie przylegają. Druga sprawa to na stopce ma lepsze chłodzenie a to jest bardzo ważne przy dzisiejszych telewizorach.

nie jestem przekonany do wieszania na ścianie bo uchwyty tez na dużej powierzchni nie przylegają. Druga sprawa to na stopce ma lepsze chłodzenie a to jest bardzo ważne przy dzisiejszych telewizorach.

Zależy jaki uchwyt się zastosuje.Ja mam taki co regulujesz w każdej płaszczyźnie i pod każdym kontem,a gdyby nie kable to możesz kręcić tv do woli :)wiadomo idealnie jak obraz na takim uchwycie nie będzie te 3cm grubości uchwytu musi odstawać jakby miał wisieć jak obraz na ścianie:)co do chłodzenia to wystarczy aby tv nie był przy-nad kaloryferem,ściana zawsze jest chłodna więc jest ok.