rafikone Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Co sie dzieje wariuja mi obroty jak dodaje gazu to auto przymula tak jakby sie bezyna konczyla....wymienilem juz swiece filtr paliwa i nic,moze ktos wie co sie dzieje??narazie odlaczylem kabelki od takiego silniczka co podaje powietrze jest troszke lepiej ale nadal jest lipa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 pewnie odłaczyłes kable od silniczka krokowego który steruje dawka powietrza! pewnie on ci broi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 no odlaczylem te kabelki bo jak sa podlaczone to wogule nie chce jechac dlawi sie na maksa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 umyj silniczek krokowy w srodku,posprawdzaj weze i wezyki podcisnieniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 umyj silniczek krokowy w srodku,posprawdzaj weze i wezyki podcisnieniowe identiko mam tyle ze silnik krokowy wyczyscilem i dupa blada bo dalej obroty skacza no dzis sie przekonam co i jak bo wczoraj czyscilem jazda testowa ok nie muli niby juz yy ale obroty nadal skacza na biegu jałowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 umyj silniczek krokowy w srodku,posprawdzaj weze i wezyki podcisnieniowe identiko mam tyle ze silnik krokowy wyczyscilem i d*** blada bo dalej obroty skacza no dzis sie przekonam co i jak bo wczoraj czyscilem jazda testowa ok nie muli niby juz yy ale obroty nadal skacza na biegu jałowym. Posprawdzaj stan weżyków od podcisnienia ja miałem tak samo wymieniłem filtr powietrza i był tak samo, wymieniłem weżyk ten ktory idzie do reduktora cisnienia i jest o wiele lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi