adasko318i Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam mam problem z hamulcem w przodzie po kilku km mi się blokuje tarczacz klockiem i hamuje mi co to może by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 zobacz czy tłoczek odbija a dlaczego temat ,,Łożyska'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 zobacz czy tłoczek odbija lub moze klocek w jarzmie sie zacina i dlaczego wlasnie lozysko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 PEWNIE OD MROZU CI NIE ODBIJAJĄ i też mnie zastanawia te łożysko w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasko318i Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ale jak jadę jest szum z tego kola i mysle ze łożysko się nagrzewa i przypieka tarcze do klocka ...ale nawet podniosłem przód i za hamowalem silno i puściłem to nie mogłem obrócić koła.co mogę z tym zrobić duzi jest pracy by wyciągnąć klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 kilka minut roboty bez spacjalnych narzedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi