rafikone Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Co oznacza czerwona kontrolka w e30 -kontrolka wyglada nastepujaco...jest to koleczko a z dwoch stron sa po trzy trojkaciki i wogule nie gasnie swieci sie caly czas co jest grane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 hej to jest kontrolka od klockow hamulcowych! kończą sie albo czujnik coś sie pieprzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam! tak jak olega mówi mogą sie kończyć klocki lub czujnik sie posypał lub kabelek sie urwał! A moze wes sprawdz stan płynu hamulcowego! moze jest za mało Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Dzieki chlopaki to zaraz zabieram sie za przeglad mojej buni:)bo jak na razie nikt nie wiedzial co to za kontrolka:(nawet taki mechanik u nas ktory uchodzi za dobrego:(i jeszcze czasem zapala mi sie kontrolka hamulca recznego:(wiecie dlaczego moze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Dzieki chlopaki to zaraz zabieram sie za przeglad mojej buni:)bo jak na razie nikt nie wiedzial co to za kontrolka:(nawet taki mechanik u nas ktory uchodzi za dobrego:(i jeszcze czasem zapala mi sie kontrolka hamulca recznego:(wiecie dlaczego moze?? Kontrolka od recznego moze sie zapalać gdy jest za mało płynu hamulcowego!! Ja w swojej jak ją kupiłem miałem tak samo ze na zakrecie sie zapalała! dolałem płynu i spokuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 tak moze masz za mało płynu albo zajrzyj przy dzwigni od recznego tam jest ten cały prosty czujnik zdejmij oslone i bedziesz widział! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 zawsze wydawalo mi sie ze sa 2 kontrolki. jedna tylko od recznego a druga od poziomu plynu i zuzycia klockow hamulcowych i obudwie nie maja z soba nic wspolnego ... poza kolorem oczywiscie ... ale moze sie myle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 konrolka od płynu i od ręcznego jest ta sama! a od klocków jest dróga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 To spoko:)dzieki za porady:) bo juz myslalem ze cos powaznego sie wali:(bo nikt nie wiedzial po co ta kontrolka z kolkiem i trujkacikami:/ A moze ktos wie czemu mi przymula na niskich obrotach,doradzono mi zebym przeczyscil silnik krokowy al;e to nic nie daje:(odlaczylem go od elektryki i tak narazie jezdze przynajmniej jakos jedzie ale i tak jest lipa:(moze ktos wie co jest grane:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi