Gość grzesio Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam mam takie problem po podłączeniu wszystkich szybek elektrycznych x4 przód działą normalnie lecz z przedniej konsoli nie można otworzyć tyłu nawet nie reaguje nic , lecz jak sie naciska guzikami z tyłu to normalnie szyba zjeżdża i sie podnosi ... (dodam że prąd na pewno z przodu jest ponieważ przyciski sa podświetlone ) przekładałem je także je i działają wszystkie 4 ... i niemam pojecia jak to naprawić , przejrzałem już dosłownie wszystko ... jeszcze jak będzie możliwość to wymienię ten środkowy przycisk po lewej stronie miedzy przodem a tyłem (przyciskami) i zobaczymy, dodam jeszcze do tego to że jak mam włączone szyby elektryczne na pstryczku koło kierownicy po prawej stronie to przez noc wyładowuje się aku ... wyłączam szybki i jest ok ... jakieś pomysły gdzie szukać usterki ? dodam że instalacja jest oryginalna modułu komfortu niema i jest to sedan do guzika po lewej stronie kierownicy mam podpięte 2 kable czerwone i jeden wisi tam także czerwono biały i niemam pojęcia do czego on jest moze ktos wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Co to za przełączniki koło kierownicy co o nich piszesz? Jakoś nie mogę skojarzyć. Wrzuc jakieś zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 przyscisk właczania pradu na el. szybki :[ATTACH=CONFIG]28191[/ATTACH]: idą do niego kabelki czerwono fioletowy i czerwono brazowy : [ATTACH=CONFIG]28192[/ATTACH] mam także taki babelek ktorego nie mam pojęcia gdzie podłaczyć czerwony z czarnym paskiem z białymi kropkami hmmm : (niema w nim prądu) : [ATTACH=CONFIG]28193[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi