Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Problem z Elektrycznymi Szybami tył

Gość grzesio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie problem po podłączeniu wszystkich szybek elektrycznych x4 przód działą normalnie lecz z przedniej konsoli nie można otworzyć tyłu nawet nie reaguje nic , lecz jak sie naciska guzikami z tyłu to normalnie szyba zjeżdża i sie podnosi ... (dodam że prąd na pewno z przodu jest ponieważ przyciski sa podświetlone ) przekładałem je także je i działają wszystkie 4 ... i niemam pojecia jak to naprawić , przejrzałem już dosłownie wszystko ... jeszcze jak będzie możliwość to wymienię ten środkowy przycisk po lewej stronie miedzy przodem a tyłem (przyciskami) i zobaczymy, dodam jeszcze do tego to że jak mam włączone szyby elektryczne na pstryczku koło kierownicy po prawej stronie to przez noc wyładowuje się aku ... wyłączam szybki i jest ok ... jakieś pomysły gdzie szukać usterki ?

dodam że instalacja jest oryginalna

modułu komfortu niema

i jest to sedan

do guzika po lewej stronie kierownicy mam podpięte 2 kable czerwone i jeden wisi tam także czerwono biały i niemam pojęcia do czego on jest moze ktos wie ?

przyscisk właczania pradu na el. szybki

:[ATTACH=CONFIG]28191[/ATTACH]:

idą do niego kabelki czerwono fioletowy i czerwono brazowy :

[ATTACH=CONFIG]28192[/ATTACH]

mam także taki babelek ktorego nie mam pojęcia gdzie podłaczyć ;)

czerwony z czarnym paskiem z białymi kropkami hmmm : (niema w nim prądu) :

[ATTACH=CONFIG]28193[/ATTACH]