dawid111 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Odpowietrz dobrze układ chłodzenia, miałem to samo. Cały płyn wywaliło mi nie tyle co przez korek, a pękł zbiorniczek wyrównawczy. Poczytałem, trochę na ten temat i dobrze odpowietrzylem, gniecenie węży żeby powietrze wyleciało, ogrzewanie na min, temperatura na full. Po zabiegu termostat normalnie się otwiera i wąż od niego jest ciepły, no lekko gorący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakk Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 no wlasnie probuje odpowietrzyc, ale cos mi nie idzie gniote te weze i caly czas z odpowietrznika tego blizej bloku wali powietrze, rura przy termostacie zimna, jak wylacze silnik, pogniote rury to rura robi sie ciepla/goraca KTos ma jakis sprawdzony sposob na odpowietrzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi